07 / 05 / 2024

Doların 3 ay sonra geleceği rakam! Analistler az önce açıkladı: Dolar 3 ay sonra...

Doların 3 ay sonra geleceği rakam! Analistler az önce açıkladı: Dolar 3 ay sonra...

Dolar ve altın piyasalarında hareketlilik tüm hızıyla devam ederken, yatırım yapmak isteyen vatandaşlar yıl sonunda doların ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Analistlerden birbiri ardına kritik açıklamalar geldi.



Dolar endeksinin 20 senenin en yüksek seviyesini görmesi ile Euro'yu yerle bir etti. Doların son yaşananlar ışığında daha da yükseleceği belirtildi. Analistler, euronun dolar karşısında daha da değer kaybedeceğini öngördüklerini belirtti. Mevcut piyasada TL bakımından kritik noktalarda gezinen doların sene sonunda göreceği rakam paylaşıldı.

3 AY SONRA DOLARIN GÖRECEĞİ RAKAM!

Analistler yıl sonunda doların en az 20 Türk Lirası en fazla ise 30 Türk Lirası olacağını açıkladı. Herkes farklı bir seviyeyi vurgularken hepsi doların düşmeyeceği konusunda neredeyse kesin konuşuyor. Analistler, dolarda en çok 21 TL üzerinde dursa da Selçuk Geçer, gibi isimler doların 30, 35 TL'yi göreceğini söyledi.

Peki, dolarda son durum ne? Dolar kaç TL? 1 dolar ne kadar? Dolar/TL'de son durum ne? İşte 22 Eylül 2022 son dakika dolar kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön