08 / 05 / 2024

Doların 3 ay sonra geleceği rakam! Analistler az önce açıkladı: Dolar 3 ay sonra...

Doların 3 ay sonra geleceği rakam! Analistler az önce açıkladı: Dolar 3 ay sonra...

Dolar ve altın piyasalarında hareketlilik tüm hızıyla devam ederken, yatırım yapmak isteyen vatandaşlar yıl sonunda doların ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Analistlerden birbiri ardına kritik açıklamalar geldi.



DOLARDA SON DURUM NE? İŞTE SON DAKİKA!

Dolar/TL , Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faiz kararıyla beraber sabah 18,37 TL seviyesinde alıcı buldu. Faiz kararının ardından artış eğilimindeki dolar/TL, Merkez Bankası'nın faiz indirim kararının ardından 18.40 TL seviyesinde alıcı buldu. Dolar endeksi, dünkü Fed faiz kararı öncesinde 110,87 seviyesini gördü. 

Dolar şu dakikalar itibari ile 18.46 seviyesinden işlem görüyor.

Dolar bir hafta sonra bu kadar olacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!
Merkez Bankası faiz kararı sonrası Euro/TL ne kadar oldu? Euro kurunda son durum
Dolar tarihi rekorunu kırdı! 1 doları bile olanlar bakmadan geçmeyin

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön