28 / 04 / 2024

'Doların gerçek rakamı ekranlara yansıtılmıyor' diyen İslam Memiş'ten çarpıcı açıklama! Doları olanlar hemen bakın

'Doların gerçek rakamı ekranlara yansıtılmıyor' diyen İslam Memiş'ten çarpıcı açıklama! Doları olanlar hemen bakın

Dolar kurundaki son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Bu noktada İslam Memiş'ten çarpıcı dolar açıklaması geldi...



DOLARIN GERÇEK DEĞERİ :17,80-18,00 TL

Dolar kurunun şu anda normal şartlarda olması gereken seviyenin 17,80-18,00 lira olduğunu belirten Memiş, "Fakat baskılar nedeniyle gerçek dolar rakamları kur farkına yansımıyor. Bu noktada gelişimleri takip etmeden yatırım yapmak, yatırımcıları zor bir duruma da sokabilir" dedi.

  Doların gerçek rakamı ekranlara yansıtılmıyor diyen İslam Memiş ten çarpıcı açıklama! Doları olanlar hemen bakın

Türkiye'de dolar kuruyla birlikte enflasyonun da yükselmekte olduğunu hatırlatan Memiş, "Yüzde 80’e yaklaşan enflasyon oranları nedeniyle doların gerçek rakamından çok uzak olduğunu ve baskılanmaya devam ettiğini belirtmek gerekiyor" dedi.

'Yeni yükseliş gelebilir' diyen ABD’li dev yatırım bankası elinde dolar ve euro olanları bir bir uyardı...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer "dolar 25 lira" deyip tarihi verdi

1 euro 1 dolara eşitlendikten sonra euro kuru bugün kaç TL oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön