21 / 05 / 2024

Doların gücü karşısında euro ve sterlin ezildi! Elinde euro ve sterlin olanlar bakmadan geçmeyin

Doların gücü karşısında euro ve sterlin ezildi! Elinde euro ve sterlin olanlar bakmadan geçmeyin

Merkez Bankası faiz kararından sonra  dolar kurunda yükseliş görüldü. Doların gücü karşısında euro ve sterlin resmen esildi. Elinde euro ve sterlin olanlar dikkat. İşte ayrıntılar...



EURO/DOLAR 20 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNDE

Euro/dolar dün 0,99 seviyesi ile 20 yılın en düşük seviyesini gördü. Parite bugün de 0,9940 yakınında zayıf bir seyir izliyor. Euro Bölgesi’nden gelen son verilerin yavaşlama sinyali vermesi, enflasyonun yüksek kalması ve Rusya ile devam eden gerilimin enerjide kışa doğru daha büyüyeceği kaygısı Euro kurunun değer kaybetmesine neden oldu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön