16 / 05 / 2024

Doların iki hafta içinde kaç lira olacağı belli oldu! Yer yerinden oynayacak! Bu haberi okumadan dolara elinizi sürmeyin

Doların iki hafta içinde kaç lira olacağı belli oldu! Yer yerinden oynayacak! Bu haberi okumadan dolara elinizi sürmeyin

Doları koklayan adam olarak bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yine yatırımcıları tedirgin edecek açıklamalarda bulundu. Geçer, uzun süredir 18 lira bandında gezen doların eylül ayında göreceği rakamı açıklarken, uzun vadede doların alacağı rakamı açıklayarak korkuttu. İşte detaylar….



EYLÜL AYINDA DOLAR NE KADAR OLACAK?

Selçuk Geçer, bu sefer henüz yeni girdiğimiz eylül ayına ilişkin açıklamalarda bulundu. Geçer’in eylül ayı tahmini ise vatandaşları ve yatırımcıları korkuttu. 19 lira bandını henüz görmeyen doların eylül ayında ne kadar olacağını açıklayan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, kesin konuştu.

Geçer, üstü olabileceğine dikkat çekerek, “Eylül sonu benim öngörüm 20 Türk Lirası’nın üstünde bir dolar kuru tutabilirler”  şeklinde konuştu.

"DOLARIN 30 LİRANIN KIYISINA GELEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Kış aylarının sert geçeceğinin üstüne basan ünlü ekonomist Geçer, “Kur hareketlerine bakıldığı zaman da sertleşmeye başlar. Ben yalnız enflasyonun etkisinin kura uygulanması ile dolar kurunun 30 Türk Lirası’nın kıyısına gelebileceğini düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.

"POLİTİKA DEĞİŞMEZ İSE DOLAR FIRLAYACAK"

Para piyasaları uzmanı ve ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ilerleyen zamanlarda uygulanan para politikalarında değişim olmadığı takdirde doların yukarı fırlayacağını ifade etti.

Doların iki hafta içinde kaç lira olacağı belli oldu! Yer yerinden oynayacak! Bu haberi okumadan dolara elinizi sürmeyin

Altın ve doların bir ay sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Yoksa siz bu haberi okumadan altın ve dolar mı aldınız?

Öğrencilere müjde! Karşılıksız olarak 3 bin lira verilecek! Sakın tarihleri kaçırmayın

Emekli promosyonlarında süreler uzadı miktar 10 bin lira oldu! Sırasıyla açıklandı! ING, TEB, Akbank, Garanti, QNB

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön