29 / 04 / 2024

Doların iki hafta içinde ne kadar olacağı açığa çıktı! Dolar depremine az kaldı! Bu haberi okumadan dolar alıp satmayın

Doların iki hafta içinde ne kadar olacağı açığa çıktı! Dolar depremine az kaldı! Bu haberi okumadan dolar alıp satmayın

Doları koklayan adam olarak piyasada ismi tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar yatırımcılarını tedirgin edecek birtakım açıklamalarda bulundu. Geçer, uzun zamandır 18 TL bandında seyir eden doların eylül ayında göreceği rakamı açıkladı. İşte detaylar…



Dolarda soru işaretleri son günlerde fazlalaştı. Günü 18.32 lira ile açan dolar, uzun süredir 18 lira bandında geziniyor. 2021 senesi Aralık ayında 18 TL’yi bulan dolar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleşen Kabine Toplantısı’nın ardından Kur Korumalı Mevduat Sistemi’ni açıklaması ile birlikte 12 TL’lere kadar düşmüştü.

Uzun bir süredir ise 14 TL bandında gezen dolar yaklaşık olarak altı ay sonra 18 TL’yi yeniden gördü. Dolardaki yükseliş hali hazırda devam ederken yatırımcılar ve vatandaşlar ise panik içinde. Hiç kuşkusuz birçok yatırımcı ise şimdiden doların sene sonunda ne kadar olacağını merak ediyor.

Bu durumda ise iş ekonomistlere ve uzmanlara düşmekte. Doların yatırıcısı ekonomist ve uzmanlarda gelecek olan tahminlere tamamen gözlerini çevirmiş durumda.

Tahminleri ile her zaman piyasaları yerinden oynatan ve dolar üzerine uzmanlığı bulunan ekonomist Selçuk Geçer, tahminlerine ve öngörülerini aktarmaya devam ediyor.

EYLÜL AYINDA DOLAR NE KADAR OLACAK?

Selçuk Geçer, bu sefer henüz yeni girmiş olduğumuz eylül ayı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Geçer’in içinde bulunduğumuz eylül ayı tahmini ise vatandaşları ve yatırımcıları korkutmuş durumda. 19 TL bandını henüz görmeyen dolar için eylül ayında ne kadar olacağını ifade eden ünlü ekonomist Selçuk Geçer, kesin konuştu.

Geçer, üstü olabileceğine vurgu yaparak, “Eylül sonu benim öngörüm 20 liranın üstünde bir dolar kuru tutabilirler”  ifadelerini kullandı.

Doların iki hafta içinde ne kadar olacağı açığa çıktı! Dolar depremine az kaldı! Bu haberi okumadan dolar alıp satmayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön