11 / 05 / 2024

Doların kahini Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklama: Doları geleceği gün yüzüne çıktı! Aman sakın bunu yapmayın!

Doların kahini Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklama: Doları geleceği gün yüzüne çıktı! Aman sakın bunu yapmayın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in kahin gibi çıkardığı öngörüler, dolar yatırımcıları arasında büyük bir merak uyandırdı. Ekim, Kasım ve Aralık aylarının önemini vurgulayan Geçer, dolar sahiplerine "Dolarınızı sakın satmayın!" uyarısında bulunuyor.



Ekonomist, kısa vadeli borçların ödenme zamanının geldiğini ve turizm gelirlerinin artık yeterli olmayacağını belirtiyor. Bu durumun fakirleri daha da fakirleştirdiğine, zenginleri ise daha da zenginleştirdiğine dikkat çeken Geçer, orta sınıfın neredeyse kalmadığını ifade ediyor.

 Doların kahini Selçuk Geçer den çarpıcı açıklama: Doları geleceği gün yüzüne çıktı! Aman sakın bunu yapmayın!

Doların sürekli yükseliş trendine gireceğini düşünen Geçer, dolar sahiplerine zarar etmemeleri için "Dolarınızı satmayın" uyarısında bulunuyor. Bu uyarı, dolar yatırımcıları için büyük önem taşıyor. Geçer'in çarpıcı uyarıları, yatırımcıların dikkatini çekiyor ve onları gelecekteki olası dalgalanmalara karşı tetikte olmaya çağırıyor.

Türkiye ekonomisinin zor bir dönemden geçtiğini belirten Geçer, hükümetin ve ekonomi yönetiminin bu süreçte etkili önlemler alması gerektiğine vurgu yapıyor. 


Geri Dön