29 / 04 / 2024

Selçuk Geçer'den tarihi zirve açılaması: Doları tutuşturacak hamleye çok az kaldı!

Selçuk Geçer'den tarihi zirve açılaması: Doları tutuşturacak hamleye çok az kaldı!

Dolar kurunda yükselişler milim milim devam ederken Selçuk Geçer'den tarihi zirve açılaması geldi. İşte Geçer'in dikkat eden açıklaması... 



Selçuk Geçer, dolar yatırımcılarına seslenerek uyarılarda bulundu. Son zamanlarda yaptığı açıklamalar ile sık sık doların baskılandığını ifade eden uzman isim kritik zirve için tarih verdi. Elinde doları olanların o tarihe kadar beklemesi gerektiğini aktaran Geçer, dolara borcu olanların ise elini çabuk tutması öneriliyor. 

Dolar kuruna ilişkin yaptığı açıklamalar ile tanınan Selçuk Geçer, dolar yatırımcılarına uyarıda bulundu. Elindeki doları bozdurmak isteyen vatandaşlara uyarılarda bulunan uzman isim rekor kıracağını belirterek tarih verdi. İsabetli tahminleriyle gündemde yer alan Selçuk Geçer, dolar kuruna dair yeni tahminini güncel verilere dayanarak paylaştı.

Selçuk Geçer den tarihi zirve açılaması: Doları tutuşturacak hamleye çok az kaldı!

UZMAN İSİMDEN ELİNDE DOLARI OLANA UYARI

Yeniçağ'da yer alan habere göre dolar kurunda büyük dalgalanmaların oluşabileceğini iddia eden ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara uyarıda bulundu. Bu dönemde daha dikkatli olunması gerektiğinin altını çizerek rekor rakamı paylaştı.

Dolar kurundaki baskılanmanın kısa bir süre sonra kalkacağını ifade eden Geçer doların 35 TL'ye yükseleceğini kaydetti. Dolar kurunda yaşanacak hareketliliğe ilişkin merak edilen "Doları ne zaman bozdurmalıyız?” "Dolar borcu bulunanlar yeni bir alım fırsatı doğacak mı? sorularını cevaplamış oldu.

Selçuk Geçer den tarihi zirve açılaması: Doları tutuşturacak hamleye çok az kaldı!

DOLAR O TARİHTE 35 LİRA BANDINDA İŞLEM GÖRECEK

Dolar kurunun 35 liraya yükseleceğini duyuran uzman isim tarih verdi. Açıklamalarında "Önümüzdeki haftalarda dolar gerçek rakamına ulaşacaktır” ifadelerine yer verse de Ekim ayı itibariyle önemli süreçlerin yaşanacağını söyledi.

Dolarda ekim ayını işaret eden uzman isim değerli maden yatırımcısı ve dolar yatırımcılarına peşi sıra uyarıda bulundu. O tarihten sonra hızlı bir artış olabileceğini belirterek zirve rakamlara ulaşacağının uyarısını yaptı.

Selçuk Geçer den tarihi zirve açılaması: Doları tutuşturacak hamleye çok az kaldı!

DOLARIN OLMASI GEREKEN RAKAM

Dolar kurunda yaşanan durgunluktan sonra küresel piyasalar hakkında konuşan uzman isim hareketlilik olduğunu söyledi. Daha erken bir artışı işaret etmesine rağmen Selçuk Geçer'e göre günümüzde doların 38 lira bandına kadar ulaşmış olması gerektiğini vurguladı.

Gelecek dönemlerde rekor olarak işaret edilen bu rakamın tahmin edilemez olacağını ifade ederek, Eylül - Ekim aylarını işaret etti. Yatırımcının temkinli bir şekilde hareket etmesi konusunda uyardı.

Gram altın bu tarihte 1.800 lira olacak! Piyasa uzmanı bir bir sıraladı: Altın yatırımcıları hemen bakın! 

Green Go Göcek satışta! Tapu hemen teslim yeni proje!

TOKİ'den bomba haber: 11 ilde uygun fiyata arsa satacak! İller peş peşe açıklandı

 


Geri Dön