27 / 04 / 2024

“Pişman olursunuz” diyen Selçuk Geçer’den tarihi dolar uyarısı!

“Pişman olursunuz” diyen Selçuk Geçer’den tarihi dolar uyarısı!

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklamalar! Selçuk Geçer, doların 40 TL'ye kadar ulaşabileceğini iddia etti.



Selçuk Geçer, dolar ile ilgili çarpıcı açıklamalarına devam ediyor. Dolara yatırım yapanlara kritik uyarılarda bulunan Selçuk Geçer'in açıklamaları ise şöyle:

 “Pişman olursunuz” diyen Selçuk Geçer’den tarihi dolar uyarısı!

Döviz kuru üzerindeki dalgalanmalar yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merak konusu olurken doların geldiği nokta ise yatırımcıları endişeye sürükledi. Şubat ayında 24 TL olacağı iddia edilirken uzman isim Selçuk Geçer, dolar için flaş açıklamalarda bulundu.

Selçuk Geçer, dolar üzerinde sıklıkla doğru tahminlerde bulunurken bu defa yatırımcıları sevindiren açıklamayı yaptı. Dolar üzerine birikim yapmayanların pişman olacağını belirtti.

Geçer, doların 40 TL seviyelerine ulaşacağına değindi. Ekonomist yatırım yapmayan vatandaşların sonra çok daha pişman olacağının altını çizdi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön