28 / 04 / 2024

Dolar 60 TL olacak diyen Selçuk Geçer resmen tarih verdi! 

Dolar 60 TL olacak diyen Selçuk Geçer resmen tarih verdi! 

Dolar/TL kuru 18 Ekim itibariyle 28 lirayı geçerek rekor kırdı. Bu gelişmenin ardından yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den tarihi rekor geldi. Geçer ''dolar 60 TL olacak'' diyerek tarih verdi.



Dolar yorumları ile isminden sıkça söz ettiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yaptığı açıklama ile görenleri hayrete düşürdü. Geçer, dolar için tarihi rakamı açıklayarak resmen tarih verdi.

Dolar 60 TL olacak diyen Selçuk Geçer resmen tarih verdi! 

DOLAR 60 TL OLACAK!

Doların 60 TL olacağını söyleyen Geçer,  tarihi de açıkladı.  Türkiye'deki siyasi gelişmeleri ve ekonomik gidişatı sürekli olarak takip eden ve buna göre dikkat çeken tahminlerde bulunan Selçuk Geçer doların önce 35 lira, ardından 45 lira, daha sonra ise 60 liraya çıkacağı yönünde tahminlerde bulundu.

Seçim zamanı ve seçimin ardından dolar kuru tahminlerini paylaşan Selçuk Geçer, “Türkiye yeni bir döviz krizi içerisine girecek” diyerek şu ifadeleri kullandı: “Bu durumda da dolar kısa sürede kendini kilitleyecek, o zaman da Euro tarafında yükselişler başlayacak. Bu durumda da yıl sonu gibi ve gelecek yılın başlarında dolar/Euro tarafında paritenin 1.10 üzerine çıkması olası bir yükseliş olacak. '' dedi.

Mevcut durumda doların gerçek değerinin 45 lira sınırı olduğunu söyleyen Geçer, buna bağlı olarak 2024 yılının enflasyonunu da eklediğinde, Haziran 2024'te doların gerçek değerinin 60 liraları geçeceğini ve kurun üzerindeki baskı tamamen kaldırılacağını söyledi.

Dolar 60 TL olacak diyen Selçuk Geçer resmen tarih verdi! 

DOLARDA SON DURUM NE?

Dolarda son durum merak ediliyor. Milyonlarca kişi dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Küresel piyasalarda jeopolitik tansiyon Gazze'de bir hastanenin vurulmasıyla yeniden yükselirken, güvenli liman alımları da yeniden öne çıktı.Dolar küresel piyasalarda Salı günü kaydettiği yükselişi korurken, Dolar kurunda da rekor seviye görüldü. Dolar/TL kuru 28,21 seviyesini test ettikten sonra 28 seviyesi civarında denge kazandı.

Kapalıçarşı'da dolar kuru saat 17:19 itibariyle 28,12 liradan alınıp, 28,156 liradan satılıyor. Dolardaki yükseliş devam ediyor. 

Altın zincirlerini kırdı! Son bir ayın en yüksek seviyesinde! Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar koşun!

Dolar 28 lirayı geçerek rekor kırdı! Son dakika dolar gelişmesi

 


Geri Dön