08 / 05 / 2024

“Pişman olursunuz” diyen Selçuk Geçer’den tarihi dolar uyarısı!

“Pişman olursunuz” diyen Selçuk Geçer’den tarihi dolar uyarısı!

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklamalar! Selçuk Geçer, doların 40 TL'ye kadar ulaşabileceğini iddia etti.



Dolar ile yatırım yapan yatırımcıları uyaran ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarını bozdurmak isteyenleri biraz beklemeleri konusunda uyardı. Geçer, aynı zamanda yatırım yapmayan vatandaşların mağdur olacağını vurguladı.

“Pişman olursunuz” diyen Selçuk Geçer’den tarihi dolar uyarısı!

Borsa İstanbul'a da değinen Geçer, son haftalardaki istikrarsız borsa performansına dikkat çekerek Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''Borsada onun bunun gazıyla hisse alıp battık bittik diyen acemilere. Burası ağlama duvarı değil. Hesabı bana değil borsa uçacak kaçacak diye malı size tepeden çakanlara soracaksınız. Ben uyardığımda ‘sen ne bilirsin’ demeyi biliyordunuz. Bu arada bunlar iyi günleriniz'' sözlerine yer verdi. 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 3 Şubat 2023 tarihinde saat 23.11'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,82 Türk Lirası, Euro 20,35 Türk Lirası, altının gramı ise bin 129 Türk Lirası değerinde.

EYT'liler bu habere dikkat: Eksik gün için sadece 3 seçenek var

Akaryakıtta fiyatlar yine değişiyor! 1 Şubat akaryakıt fiyat listesi!

EYT'de şartlar belli oldu! İşte Meclis'e gelen kanun teklifi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön