28 / 04 / 2024

Akaryakıtta fiyatlar yine değişiyor! 1 Şubat akaryakıt fiyat listesi!

Akaryakıtta fiyatlar yine değişiyor! 1 Şubat akaryakıt fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatları zam ve indirim haberleri ile araç sahiplerinin gündeminde yer alırken sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre motorin fiyatları için indirim geleceği öğrenildi. İşte 1 Şubat 2023 Ankara, İzmir, İstanbul mazot, motorin fiyatları ile benzin fiyatı…



Rusya-Ukrayna savaşıyla beraber brent petrol fiyatlarında hareketlilik devam ederekn, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle farklılık gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 2 kuruş indirim gelmesi öngörülürken, fiyat düşüşüyle beraber İstanbul'da motorinin litre fiyatı 22 TL 19 kuruştan satışa çıkarılacak.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle beraber vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını yakından takibe devam ediyor.

BU GECE YARISI İNDİRİM GELİYOR

2 Şubat Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 2 kuruş indirim bekleniyor.

İSTANBUL'DA 22 LİRA 19 KURUŞTAN SATILACAK

Akaryakıtta fiyatlar yine değişiyor! 1 Şubat akaryakıt fiyat listesi!

İndirimle birlikte İstanbul'da motorinin litre fiyatı 22 lira 19 kuruştan, Ankara'da ise 22 lira 52 kuruştan satılacak.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön