Kent Haberleri

''Dolarınızı bozdurun bunu alın'' diyen İslam Memiş'ten yeni tahmin! Ne altın ne dolar! Ters köşe olmayın! Hemen bakın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyararak ''dolarınızı bozun bunu alın'' dedi. Ne altın ne dolar, hemen bakın... Gram altın dün Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırarken, 1080 lirayı test etti

Dolar kurunda düşüşler yaşanırken altın cve gümüş fiyatlarında yükselişler yaşanıyor. Gram altın dün Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırarken, 1080 lirayı test etti. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, pozitifi bir haftanın geride kaldığını söyleyerek, ''dolarınızı bozdurun bunu alın'' dedi ve yeni tahmini açıkladı.

 

Gram altın rekor denemelerine devam ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altının 1100 lira olacağını söyledi. Elinde dolar olan yatırımcıları uyararak yeni tahminini açıkladı. Öte yandan borsa konusunda değinen Memiş şu ifadeleri kullandı: , "Borsa İstanbul'da beklediğimiz kar satışları başladı. Düzeltmeyi bekliyorduk, biraz daha devam etmesi gerekiyor. Borsa tarafında aşağı yönlü düzeltme hareketleri düşüşlerin devam edeceği anlamını taşımıyor.'' dedi.

İslam Memiş yatırımcılara ''dolarınızı bozdurun bunu alın'' diyerek uyardı. İşte o açıklama... 

DOLARINIZI BOZDURUN BUNU ALIN!

İslam Memiş, elinde dolar olan yatırımcıları uyararak yeni tehminde bulundu. Dolarınızı bozdurun sterlin alın diyen Memiş sterlindeki fırsatları sıraladı. 

İslam Memiş: Sterlin dolar paritesindeki yükseliş de dikkat çekiciydi. 1.2298 seviyesi görüldü sterlin dolar paritesinde. Elinde dolar bulunanların burada geri çekilme fırsatlarını kaçırmaması gerektiğini uyarmıştım. Sterlin TL kurunda ise 23 lira  seviyesi bugün görüldü. 13-14 lira seviyesinden sterlin alanlara yıl sonunda 25 lira bekliyorum deyince hiç kimse inanmamıştı. Ben 25 lira seviyesini beklemeye devam edeceğim.

Genel itibarıyla pozitif bir haftayı geride bırakıyoruz. ABD'de tarım dışı istihdam verisi beklenti üzerinde geldi. Dolar endeksi veri açıklandıktan sonra 105,56'ya kadar yükseldi. Dolar endeksi yükseldiği için altın, gümüş ve paritelerde kar satışları gerçekleşti.'' dedi.

 

 

ALTIN VE DOLARDA SON DURUM!

İslam Memiş, altın ve dolar için tahminlerde bulunmaya devame diyor. Altın fiyatlarının yükseleceğini söyleyen Memiş: ''Altının ons fiyatı 1.783 dolar seviyesinde. Teknik olarak takip edilmesi gereken rakam 1.780-1.815 dolar aralığı. Tekrar teknik olarak 1.780 dolar destek seviyesi çalışıyor. 1.815 dolar direnç seviyesini takip etmeye devam edeceğim.

 

Gram altın 1073-1076 lira aralığında. Tüm zamanların rekoru 1083lira  ile kırıldı gram altında. Hem dolar hem ons altından destek alan gram altında yükselişler devam edecek. Önümüzdeki haftalarda 1.100 liralı rakamları konuşmaya başlayacağız." dedi. 

Altın fiyatlarında geri vites! 1 gram bile altını olan acil baksın! Görenlerin ağzı açık kaldı! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye başladı peki 2023'te dolar duracak, altın yürüyecek mi? Euro, dolar ve altında neler olacak?

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 5 Aralık Pazartesi 18, 22 ayar bilezik kaç TL?