06 / 05 / 2024

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt geldi! İşte doların geleceği seviye!

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt geldi! İşte doların geleceği seviye!

Dolar/TL kuru 27 TL seviyesine yükseldi. Yatırımcılar ise bu seviye karşısında ''Dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusunu araştırmaya başladı. Peki dolar ne olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?



Dolar/TL kurunda sondakika gelişmeler  yatırımcılar ve doalr alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından merak edilirken aynı zamanda uzmanların dolar yorumları da araştırılıyor. Dolar yorumları işle tanınan ünlü ekonmist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeyi açıkladı.

DOLARLARIMIZI BOZDURALIM MI?

Uzman isim doların bir anda fırlayacağını belirterek, elinde dolar olanların dolarlarını bozdurmamalarını söyledi. Selçuk Geçer, doların 13 TL birden yükselişe geçeceğini söyleyerek ''Hayır hayır bu benim tahminim değil. Avrupa'nın ve dünyanın en büyük bankalarından Deutsche Bank’ın yıl sonu dolar tahmini...' diyerek doların 40 TL olacağını kendisi dışında beklentilerin olduğuna değindi.

Selçuk Geçer, kendi yıl sonu tahminlerinin 32 TL olduğunu ifade ederek doları neden aşağı değil de yukarı revize ettiklerini şu şekilde açıkladı: ''Enflasyonun düşmeyeceğini artık sağır sultan bile duydu da ondan…''  diyerek dolardaki yükselişin ana nedenine değindi.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt geldi! İşte doların geleceği seviye!

DOLAR BUGÜN NE KADAR? DOLAR/TL KAÇ LİRA? 10 AĞUSTOS 2023 CANLI DOLAR/TL KURU

Dolar/TL kuru bugün yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda yatırımcılar arama motorlarında '' Bugün dolar/TL ne kadar? Güncel dolar kuru kaç lira? Dolar/TL kuru kaç TL?'' sorularını arama motorlarına aratıyor. 

Dolar/TL kuru Kapalıçarşı,da bugün alış fiyatı 27,006 TL satış fiyatı ise 27,061 TL'den işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 29,827 TL, satış fiyatı ise 29,707 TL. Euro dolar paritesi ise 1,0992 bandında hareket ediyor.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt geldi! İşte doların geleceği seviye!

KÜRESEL PİYASALARDA BU HAFTA!

Bu hafta küresel piyasalar yeni haftaya karışık bir seyirle başlarken, gözler bu bugün ABD'de açıklanacak enflasyon başta olmak üzere yoğun veri gündemine çevrildi. ABD'de .egen hafta cuma günü açıklanan istihdam raporundaki karışık sinyaller varlık fiyatları üzerindeki etkisini sürdürüyor.

Geçen hafta açıklanan verilere göre tarım dışı istihdam temmuzda 187 bin kişi artarak beklentilerin altında kalsa da işsizlik oranı yüzde 3,6'dan yüzde 3,5'e geriledi.

10 Ağustos Perşembe altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın ve çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

Dolar 27 TL'de çakılı kalırken gözler enflasyon verilerine çevrildi! Dolarda son dakika gelişmesi

 


Geri Dön