Kent Haberleri

Dolarlarınızı sakın satmayın! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak

Son günlerde dolardaki durağanlıktan sonra  yatırımcılar doların yönünün nasıl olacağını merak ediyor. Uzman isim açıkladı. Dolarlarınızı sakın satmayın! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak... Yatırımcılar ''dolar ne olacak, dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatadndaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''dolar ne olacak, dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer açıkladı.

Dolarlarınızı sakın satmayın! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak...

DOLARLARINIZI SAKIN SATMAYIN!

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomsit Selçuk Geçer, doların ne kadar olacağını açıkladı. Dolarlarınızı sakın satmayın diyen Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Selçuk Geçer, doların önümüzdeki günlerde 24 TL olacağını söylerken bir sene içinde 36 TL seviyesini görüleceğini belirtti.

Selçuk Geçer, dolar üzerindeki baskıya değinerek, dolar şuanda baskı altında ama bu baskı zun sürmeyecek diyerek doların rekor seviyelere çıkacağını ilk olarak 24 TL ardından 36 TL olacağının vurguladı. Bu yüzden dolarlarınızı satmayın diyerek yatırımcıları tek tek uyardı.

Bugün dolar ne kadar? Dolar/TL bugün kaç lira? 3 Mart Dolar/TL kaç lira oldu? Son dakika dolar/TL kuru...

DOLAR KURUNDA SON DURUM!

Son dakika dolar kuru yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler ''dolar bugün ne kadar, dolar kaç lira, dolar/TL ne kadar oldu?''sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Dolar endeksi şu sıralar yüzde  0,23 düşüşle 104,750 bandında hareket ediyor. Dolar/TL alış fiyatı 19,08 lira, satış fiyatı 19,167 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,24 liradan alınıp 20,35 liradan  satılıyor. Euro/TL kuru güne yükselişle başladı. Euro dolar paritesi bugün 1,0620 bandında hareket ediyor.

Altın fiyatları ters düz oldu! Elinde gram altın, çeyrek altını olanlar acil baksın! 3 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Dolar 6 TL birden fırlayacak! İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Doları olanlar o tarihte dövizcilere ışınlanacak

Resmen açıklandı! Dolar için yeni senaryo yazıldı! Yer yerinden oynadı! Herkes bu rakamı konuşuyor! Çabuk bakın!