27 / 04 / 2024

Dolar/TL bugün 9,73 seviyelerinde!

Dolar/TL bugün 9,73 seviyelerinde!

Milyonların yakından takip ettiği dolar/TL yeni haftanın son işlem gününe yükselişle başladı ve ardından 9,73 seviyelerinde işlem görüyor.



Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından sıkı takip edilen dolar, dün en düşük 9,6410 ve en yüksek 9,7681 seviyelerini gördü ve günü 9,70 liradan kapattı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, yeni haftanın son işlem gününe  yükselişle başladı ve ardından 9,72  seviyelerinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL 11,2500'ten, sterlin/TL de yükselişle 13.1390'dan satışa sunuluyor.

Dolar/TL bugün 9,73 seviyelerinde!

Dün yaklaşık 3 haftanın zirvesini 94,5 ile gördükten sonra dolar endeksi 94,3 seviyelerinde sabitlenirken, euro/dolar paritesi yüzde 0,1 artışla 1,1560'ta alıcı buluyor.

Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) varlık alımlarını azaltmaya başlamasının ardından piyasalarda faiz artırımı beklentileri üzerinde etkili olabilecek verilerin öneminin arttığını söyledi.

Dolar/TL bugün 9,73 seviyelerinde!

İşgücü piyasasındaki gelişmelerin Fed tarafından dikkatle takip edildiğine işaret eden analistler, bugün açıklanacak ABD istihdam raporunda tarım dışı istihdam, işsizlik ve ortalama saatlik kazanç verilerinin varlık fiyatlarındaki oynaklığı artırabileceğini belirtti.

Dolar/TL yükselişe geçti! İşte bugünkü dolar kuru!

Dolar/TL bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön