29 / 04 / 2024

Dolar/TL bugün ne kadar?

Dolar/TL bugün ne kadar?

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar/TL, yeni haftanın son işlem gününe yükselişle başlayarak 13,84 lira seviyelerinde işlem görüyor.



Milyonlarca yatırımcı döviz kurlarını yakından takip ediyor. Dolar/TL, dün yükseliş eğiliminde hareket ederek günü önceki kapanışın yüzde 0,9 üzerinde 13,79 liradan tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, yeni haftanın son işlem gününe değer kazancıyla başladı ve şu dakikalarda 13,8390 seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL  15,6240'tan, sterlin/TL 18,2960'tan satışa sunuluyor.

Dolar/TL bugün ne kadar?

Dün yüzde 0,4 artışla 96,3'te kapanan dolar endeksi bugün yatay olarak 96,2 seviyelerinde hareket ederken, euro/dolar paritesi önceki kapanış seviyesinin hemen altında 1,1291'de alıcı buluyor.

Analistler, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında ortaya çıkan Omicron varyantına ilişkin gelişmelerin ve küresel ölçekte artmaya devam eden enflasyon endişelerinin piyasalarda fiyatlamayı zorlaştırdığını söyledi.

Dolar/TL bugün ne kadar?

Bu bağlamda analistler, bugün ABD'de açıklanacak enflasyon verilerinin piyasaların yönü için kritik olacağını vurgulayarak, dolar endeksinde 96,5 seviyesinin teknik olarak bir direnç ve 95,7 seviyesinin destek olduğunu belirttiler.

Dolar/TL bugün 13,75 seviyelerinde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön