Ekonomi

Dolar/TL kapıya dayandı güç gösterisi yapıyor! İşte son dakika dolar kuru

Milyonların heyecanla beklediği Fed'in faiz kararı gün açıklandı. Fed'in faiz kararından sonra gözler döviz piyasasına çevrildi. Elinde doları olan yatırımcılar heyecanla bugünü beklerken dolarda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Dolar ne kadar oldu? İşte son dakika dolar/TL... Uzmanlar aylarca Mayıs ayını işaret ederek ''doları olanlar yaşadı'' diyerek yatırımcıları uyardı

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar dolar kurunu yakından takip ediyor. Uzmanlar aylarca Mayıs ayını işaret ederek ''doları olanlar yaşadı'' diyerek yatırımcıları uyardı. Tüm piyasalar Fed'in faiz kararına gözlerini çevirdi ve Mayıs'ın ilk haftasını merakla beklemey başladı ve o gün geldi.

 

Fed faiz kararını açıkladıktan sonra dolar yükselmeye altın ise değer kaybetmeye başladı. Peki dolar kurunda son dakika gelişmeleri neler? Dolar şu anda kaç lira oldu? İşte son dakika dolar kurunda gelişmeler...

FED FAİZ SONRASI DOLARDA SON DURUM

2022 yılının üçüncü FED faiz kararı açıklandı. İki gün boyunca devam eden Mayıs 2022 FED toplantısı sonrası dünyanın kilitlendiği Fed faiz kararı ve açıklaması belli oldu. Fed politika faizini 50 baz puan artırdı.  Dolar kuru dün, güne yükselişle başlamasının ardından 14,84 seviyelerinden işlem gördü. 

 

Dolar kuru şu anda alış fiyatı 14,91 lira, satış fiyatı ise 14,82 liradan işlem görüyor.

Dolar/TL güne ise yüzde 0,58 düşüşle başladı. Dolar/TL alış fiyatı bugün 14,72 lira, satış fiyatı ise 14,821 liadan işlem gördü.

Dolarda gözden kaçan detay! Sıkı durun, her şey olabilir

1 dolarınız bile varsa dikkat! Dolar kuru bayramın son gününde ne kadar? İşte 4 Mayıs 2022 dolar kuru!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar için kritik günü açıkladı! Yatırımcılar