01 / 05 / 2024

Dolar/TL yeni güne nasıl başladı?

Dolar/TL yeni güne nasıl başladı?

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 7,0830 seviyesinde işlem görüyor.



Dolar/TL, dün en düşük 7,0662 en yüksek 7,1401 seviyelerini görürken günü bir önceki kapanışa göre yüzde 0,1 azalışla 7,0703'ten tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, yeni güne yükselişle başlamasının ardından saat 09.35 itibarıyla bir önceki kapanışın yüzde 0,2 üzerinde 7,0830 seviyesinden işlem görüyor.

Dolar/TL yeni güne nasıl başladı?

Avro/TL, aynı dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,2 artışla 8,5910'dan, sterlin/TL da yüze 0,2 değer kazancıyla 9,7890'dan satılıyor.

Üst üste yükselişini 4. işlem gününe taşıyan ve şu dakikalarda bir önceki kapanışa göre yüzde 0,1 artışla 1,2124 seviyesinde işlem gören avro/dolar paritesinde, analistlerin önemli direnç olarak nitelendirdikleri 1,2150 seviyesi takip edilecek. Dolar endeksi ise dünkü kapanışın hemen altında 90,4 seviyesinde bulunuyor.

Analistler, bugün yurt içinde işgücü istatistikleri ile Almanya ve ABD'de enflasyon verilerinin takip edileceğini belirterek, ABD'deki destek paketine ilişkin gelişmeler ve ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasının piyasaların odağında bulunduğunu kaydetti.

Dolar/TL güne 7,10 seviyelerinde başladı!

Dolar/TL yeni haftaya nasıl başladı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön