27 / 04 / 2024

Dönem Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dönem Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dönem Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Oruç Daştan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.



Dönem Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Oruç Daştan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Dönem Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel tüzel ve gerçek kişilere ait her çeşit inşaatın tesislerin konutların inşaat işlerini malzemeli ve malzemesiz yapımı ile bunların plan projelerinin ruhsat dekorasyon mühendislik müteahhitlik vs. işlerinin tamamını yapar 2- Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü kat karşılığı arazi ve arsa alabilir ve bunun üzerine her türlü inşaat yapabilir.Kat irtifakı kurulabilir satabilir.Ana firmalardan yüklenici taşeron olarak iş alabilir veya ana firma olup yüklenici taşeronlara iş verebilir. 3-Şirket yurt içinde ve yurt dışında  her türlü resmi ve özel arsa üzerine dükkan işyeri mağaza ve daire yapabilir alabilir satabilir bununla ilgili belediyeler katma bütçeli idarelerin ihalelerine girebilir. 4-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü dekorasyon tadilat restorasyon kentsel dönüşüm projeleri ve benzeri işleri yapabilir. Bu işleri yapabilmek için açılmış olan ihalelere katılabilir. Alınan işleri devredebilir 5-Şirket konusu ile ilgili toptan ve perakende olmak üzere yurt içinde yurt dışında fuar ve sergilere katılmak bu fuar ve sergilerde kanunun elverdiği konular altında alım satım ve pazarlama işlerini ikmal eder. 6-Şirket her türlü gayrimenkulü alabilir satabilir kiralayabilir kiraya verebilir ve ipotek edebilir. 7-Konuşu ile ilgili yabancı yerli şirket işbirliği yaparak yasal düzenlemelere uygun olarak yabancı sermaye ilişkileri kurmak 8-Şirket işleri için gerekli taşıtları edinmek,devretmek,kendisine ait taşıt araçlarını özel kanunların izni dahilinde kiraya vermek 9-şirket konusu ile ilgili yurt içi ve yurt dışı resmi ve özel ihalelere katılmak ihaleyi almak bu konuda teminat yatırmak almış olduğu ıhaleyı gerekli gördüğü takdirde başkasına devin etmek komisyonculuk yapmak 10-Burada sayılanlar dışında yapılabilecek diğer işler için genel kurulun oyları ile ilgili mercilerden izin almak koşulu ile iştigal konuları genişletilebilir.



Geri Dön