28 / 04 / 2024

Döner Gazino Antalya'nın cazibe merkezi olacak!

Döner Gazino Antalya'nın cazibe merkezi olacak!

Döner Gazino'nun bulunduğu Tünektepe'de Antalya'nın gelecekteki simgesi olabilecek bir turistik tesis cazibe merkezi ve yaşam alanı projesi hayat bulacak.



Döner Gazino'nun bulunduğu Tünektepe'de Antalya'nın gelecekteki simgesi olabilecek bir turistik tesis cazibe merkezi ve yaşam alanı projesi hayat bulacak. Tünektepe'ye ulaşım Sansu'dan teleferikle olacak. Teleferikle birlikte halkın da günü birlik ulaşabileceği, istifade edebileceği bir tesis olarak hizmet verecek. Proje gerçekleştiğinde Antalya'ya gelen herkes, nasıl ki New York'ta Özgürlük Heykeli'ni konuşuluyorsa Antalya'da da Tünektepe'yi konuşacak. Antalya Şehir Tiyatrosu da buraya taşınacak. 


Doğu Garajına Kültür ve Ticaret Merkezi 


DOĞU Garajı Kültür ve Ti- geçirgen ve açık, doğal caret Merkezi'yle Antalya hava akışının, ferah boşyeni bir alışveriş konsep- lukların olduğu bir yatiyle tanışacak. Kentin ye- pı olarak projelendirildi, ni kültür ve ticaret merkezi, Arkeolojik kazılardan çıalışılagelen AVM'lerden kan eserler, bulundukları farklı olarak sokağın içeriye haliyle orijinaline çok yaçekilmesiyle iklimlendiril- km kopyalarıyla sergilemiş yapılardan farklı, necek. 


261 bin metrekarelik örnek proje!


Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'ye örnek olacak rüya projesi 'Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi' ile Antalya yeni bir cazibe merkezine kavuşuyor. İki mahalledeki 3 bin 258 hak sahibinin yüzde 97'si ön protokolü imzalayarak projeye evet dedi. Hak sahipleriyle asıl sözleşmeler de imzalanırken, tahliyesi yapılan evlerin yıkımına da başlandı. Proje toplam 261 bin metrekare yeşil alanıyla Türkiye'ye örnek bir yaşam merkezi olacak. Kepez ve Santral mahallelerinden raylı sistem hattı da geçecek. 


Akşam 


Geri Dön