13 / 05 / 2024

Tünektepe Döner Gazino projesi

Tünektepe Döner Gazino projesi

Döner Gazino'nun bulunduğu Tünektepe'de Antalya'nın gelecekteki simgesi olabilecek bir turistik tesis cazibe merkezi ve yaşam alanı projesi hayat bulacak.

Kıyma döner kilosu 146 TL yaprak döner 169 TL pastırma 249 TL! İşte Et ve Süt Kurumu 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu’nda (ESK) döner, pastırma ve işkembe fiyatları belli oldu. Kıyma döner 146 TL, yaprak döner kilosu 169 TL ve pastırma 249 TL’den satışa sunuldu. İşte Et ve Süt Kurumu 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bereket Döner yurt içinde 25, yurt dışında 10 şube açacak!

Bereket Döner, ağır bir rekabetin yaşandığı döner pazarında üretim gücü ve yeni ürünleriyle vites büyütüyor. Bu yılın ilk aylarında satışlarını yüzde 20 civarında artıran şirketin 2020 ciro hedefi 300 milyon TL....

Paşa Döner 2020’de 200 şubeye ulaşacak!

Türkiye'de fast food pazarının yüzde 60'ın geleneksel lezzetlerin oluşturduğunu dile getiren Paşa Döner İcra Kurulu Başkanı Adem Çalışkan,"Türkiye'de sektör lideriyiz, 2020'de yüzde 25 büyümeyle 200 şubeye ulaşacağız" dedi...

Döner zincirleri 2020'de 251 şube açacak!

Döner, Türkiye'deki yemek pazarının yaklaşık yüzde 60'ını oluşturuyor. 2008 yılı öncesi sadece yüzde 5'lerde olan fabrika döneri tüketim oranı hızla artarak bugün yüzde 40'lara ulaştı. Araştırmalara göre döner markaları 2020 yılı sonuna kadar 251 şube açacak...

Paşa Döner bu yıl 200 şubeye ulaşacak!

Hergün 15, yılda 4 bin 500 ton döneri 162 şubesinde tüketicilerle bir araya getiren Paşa Döner, bu yıl 200 şubeye ulaşması amaçlıyor.

Ekrem Coşkun Döner 2020'ye kadar 90 şube'ye ulaşacak!

Ekrem Coşkun Döner, İstanbul'da şube açılışlarına hızlı başlamış, şimdiden 25 şubeye ulaşmış. Yılbaşına kadar açılacak yeni şube sayısı Türkiye genelinde 90'a yakın olacakmış...

Kasap Döner, Alınanlara satıldı!

Türk fast food tarzında , dönerin yeri ayrıdır. Yaklaşık 10 yıl öncesine kadar sadece birkaç tane o da sınırlı sayıda şubesi olan döner zinciri vardı. Ancak son yıllarda bu sayı hızla artmaya başladı. Bunlardan biri de Kasap Döner. Kasap Döner, yılbaşından önce sessiz sedasız el değiştirmiş.

Kasap Döner franchise bedelini TL’ye çevirdi!

58 şubeli döner zinciri Kasap Döner'in sahibi Global Restoran Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Sarıtaş, Türk Lirası'nın güçlendirilmesi ve korunması kampanyasına dâhil olarak franchise bedelini dolardan TL'ye çevirdiklerini dile getirdi. 

Tünektepe Projesi’ne Meclis’ten onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin dünya çapındaki vizyon projelerinden Tünektepe Projesi için Büyükşehir Meclisi’nden onay çıktı.

Bereket Döner, franchise ile büyüyecek!

Bereket Döner, genç yatırımcılar için yeni iş imkanları sağlayarak, 5 ayrı franchise modeliyle bütçesi küçük, hedefi büyük yeni nesil girişimcilerin önünü açacak.

Döner Gazino Antalya'nın cazibe merkezi olacak!

Döner Gazino'nun bulunduğu Tünektepe'de Antalya'nın gelecekteki simgesi olabilecek bir turistik tesis cazibe merkezi ve yaşam alanı projesi hayat bulacak.

MLC Döner'e kayyum atandı!

Kadıahmetoğulları Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile Antalya'daki en büyük alışveriş merkezi MarkAntalya'yı da bünyesinde barındıran MLC Döner Gıda Et ve Et Ürünleri Restoran Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne kayyum atanmasını talep etti.

Bereket Döner Kosova’da restoran açtı!

Bereket Döner, Eylül ayında Kosova'daki restoranı ile, 2016'nın son çeyreğinde ihracatta yeni dönemin startını verdi. Ekim ve Kasım aylarında global arenada büyüme hedeflerini sürdürecek firma üretim kapasitesini de yükseltti.

Tünektepe Döner Gazino projesi Haberi

Tünektepe Döner Gazino projesi

Döner Gazino'nun bulunduğu Tünektepe'de Antalya'nın gelecekteki simgesi olabilecek bir turistik tesis cazibe merkezi ve yaşam alanı projesi hayat bulacak. Tünektepe'ye ulaşım Sansu'dan teleferikle olacak. Teleferikle birlikte halkın da günü birlik ulaşabileceği, istifade edebileceği bir tesis olarak hizmet verecek. Proje gerçekleştiğinde Antalya'ya gelen herkes, nasıl ki New York'ta Özgürlük Heykeli'ni konuşuluyorsa Antalya'da da Tünektepe'yi konuşacak. Antalya Şehir Tiyatrosu da buraya taşınacak. 


Doğu Garajına Kültür ve Ticaret Merkezi 


DOĞU Garajı Kültür ve Ti- geçirgen ve açık, doğal caret Merkezi'yle Antalya hava akışının, ferah boşyeni bir alışveriş konsep- lukların olduğu bir yatiyle tanışacak. Kentin ye- pı olarak projelendirildi, ni kültür ve ticaret merkezi, Arkeolojik kazılardan çıalışılagelen AVM'lerden kan eserler, bulundukları farklı olarak sokağın içeriye haliyle orijinaline çok yaçekilmesiyle iklimlendiril- km kopyalarıyla sergilemiş yapılardan farklı,...