27 / 04 / 2024

Dorçe Prefabrik'ten savunma sanayisi için modüler yapılar!

Dorçe Prefabrik'ten savunma sanayisi için modüler yapılar!

Dorçe Prefabrik, Afrika'nın tamamı, CIS bölgesi, Orta Doğu ülkelerinde ve Türkiye'de; Birleşmiş Milletler, NATO ve Türk Silahlı Kuvvetleri gibi kurumlar için modüler yapılar üretiyor.



Geniş bir sektörel yelpazede, çeşitli ihtiyaçlara cevap verecek prefabrik ve mobil yapıları tasarlayan, üreten ve bunların anahtar teslim inşasını da üstelenen Dorçe Prefabrik Yapı ve İnşaat (Dorçe), silahlı kuvvetlerin ve güvenlik güçlerinin çözüm ortakları arasında bulunuyor.

Dorçe Prefabrik ten savunma sanayisi için modüler yapılar!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Dorçe, projelerini; mühendislik, tedarik, üretim, lojistik, montaj, ekipman, mobilya, altyapı ve üstyapı inşaat işleri, test ve devreye alma gibi tüm aşamalarıyla tamamen kendi bünyesindeki mühendisler ile anahtar teslim olarak bitiriyor.Projeler için hızlıca mobilize olabiliyor ve birkaç projeyi, çok sıcak ya da çok soğuk iklim şartlarının görülebildiği, dünyanın farklı bölgelerinde aynı anda yürütebiliyor.

Bu projelerin arkasında ise yerel ve uluslararası kalite standartlarında faaliyet gösteren, hafif çelik bina üretimi konusunda Avrupa'nın en yüksek kapasitesine sahip Ankara'da yer alan üretim tesisi yer alıyor.

Dorçe, Afrika'nın tamamı, CIS bölgesi, Orta Doğu ülkelerinde ve Türkiye'de; Birleşmiş Milletler, NATO ve Türk Silahlı Kuvvetleri gibi kurumlar için projeler üstleniyor.

Şirket, prefabrik modüler yapıların üretimini gerçekleştirdiği üretici kimliği ile beraber bu yapıları kullanarak anahtar teslim projeler gerçekleştirdiği için müteahhit kimliğiyle de ön plana çıkıyor. Hafif çelik prefabrik yapılar konusunda Avrupa'nın en büyük üreticisi olması ve konvansiyonel yapı sistemlerinde son 8 yıldır ENR (Engineering News Record/Mühendislik Haberleri Kayıtları) sıralamalarına göre konusunda dünyanın en büyük 250 müteahhit firması listesine girmesi, savunma sanayii projelerinde de Dorçe'nin tercih edilmesini sağlıyor.

Dorçe Prefabrik ten savunma sanayisi için modüler yapılar!

Dorçe'nin silahlı kuvvetlere ve güvenlik güçlerine sunduğu bina çözümlerinde; uçak, helikopter, mühimmat hangarları, çeşitli depolar, modüler askeri yapılar, sahra hastaneleri, acil durum, sınır ve askeri üs bölgelerine kamp yapıları, askeri yaşam konteynerleri, römorklu modüler kabinler (yaşam, revir, WC-Duş), helikopterle taşınabilen konteynerler, prefabrik askeri koğuşlar, askeri lojmanlar, nizamiye binaları, mühimmat depoları, askeri ve polis eğitim merkezleri, havan topu saldırısına karşı dayanıklı askeri tesisler, poligonlar ve zırhlı kabinler gibi ürünler bulunuyor.

Dorçe Prefabrik'ten dönüştürülebilir ve çevre dostu volumetrik modüler yapılar!

 


Geri Dön