05 / 05 / 2024

Dört Mevsim Konakları'nda yaşam başladı!

Dört Mevsim Konakları'nda yaşam başladı!

Ege-Koop Genel Başkan Hüseyin Aslan, İzmir'e bu alanda yapılmamış bir projeyi gerçekleştiriyoruz. Orman içinde 130 dönümlük muhteşem bir arazi. Dört bir tarafı körfez manzaralı. İnsana huzur veriyor dedi...



Genel Başkan Hüseyin Aslan, İzmir'e bu alanda yapılmamış bir projeyi gerçekleştiriyoruz. Orman içinde 130 dönümlük muhteşem bir arazi. Dört bir tarafı körfez manzaralı. İnsana huzur veriyor" dedi Ege-Koop'un, Güzelbahçe Çamlı Köyü'nde inşa ettiği Dört Mevsim Konakları'nda yerleşim başladı. Konak sahiplerini Cennet'ten bir köşe olarak nitelediği yeni yaşam alanlarını, "Burası sadece dört duvardan ibaret bir yer değil. Evimize, bahçemize, özgürlük alanımıza gelmek için sabırsızlanıyoruz. Sağlık ve huzur için bundan daha iyi bir yer olamazdı" dediler. 

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, zor arazi şartlarına rağmen eşine az rastlanır bir altyapı çalışmasına imza attıklarını söyledi. 


KÖRFEZ MANZARALI 


Aslan, "Dileyenler iki yıl önceki fiyatlarla ister dubleks ister tripleks müstakil, bahçeli villa sahibi olabilirler" dedi. Dört Mevsim Konakları'nm Ege-Koop'un bugüne kadar inşa ettiği projeler arasında en gözde ve seçkini olduğunu vurgulayan Aslan, " İzmir'e bu alanda yapılmamış bir projeyi gerçekleştiriyoruz. Orman içinde 130 dönümlük muhteşem bir arazi. Dört bir tarafı körfez manzaralı. 101 dönümü yeşil alan. Bu eşsiz proje aynı zamanda EgeKoop'un gücünü gösteriyor"şeklinde konuştu Hüseyin Aslan, Dört Mevsim Konaklan Projesi'nin Ege-Koop'un  gücünün somut bir göstergesi olduğunu kaydedti. 


Habertürk Gazetesi 



Geri Dön