03 / 05 / 2024

Doruk GYO Allure Tower fiyat listesi!

Doruk GYO Allure Tower fiyat listesi!

Firma: Doruk GYO

Proje: Allure Tower

İstanbul Avrupa yakası Avcılar bölgesinde hayata geçirilen Doruk GYO Allure Tower fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 236 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede satışlar devam ediyor...



İçerisinde yer alan dairelerin alanlarının 74 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Doruk GYO Allure Tower fiyat listesi öncesinde projenin diğer detaylarına değinelim.


Allure Tower ödeme tablosu!


Allure Tower ödeme tablosu kapsamında yüzde 25 peşinat veriliyor. Kalan tutarın yüzde 25'lik kısmı sıfır faizle 18 ay taksitlendiriliyor. Geri kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor. 


Toplam 400 adet daire ve 8 adet dükkandan meydana gelen Doruk GYO Allure Tower fiyat listesi kapsamında başlangıç fiyatı 236 bin TL olarak belirlendi.  Doruk GYO  imzası taşıyan projede satışlar devam ediyor.


Doruk GYO Allure Tower fiyat listesi!


Konutların 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Allure Tower ne zaman teslim edilecek sorusuna 2015 yılının Aralık ayı cevabı veriliyor. İstanbul Avcılar'da yükselen proje, 30 katlı tek bloktan oluşuyor. 


Doruk GYO Allure Tower fiyat listesi:

1 oda 1 salon daireler 236 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Doruk GYO Allure Tower fiyat!


Doruk Allure Tower iletişim:

Tel: 444 1 779

Web: www.allureistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön