02 / 05 / 2024

Dremel Versatip 4 yeni piragrafi ucunu beğeniye sundu!

Dremel Versatip 4 yeni piragrafi ucunu beğeniye sundu!

Dremel Versatip gazlı havya, ahşabı yakarak mükemmel efekt ve desenlerle yaratıcılığını sergilemek isteyenler için 4 yeni piragrafi ucunu beğeniye sunuluyor



Dremel Versatip gazlı havya, ahşabı yakarak mükemmel efekt ve desenlerle yaratıcılığını sergilemek isteyenler için 4 yeni piragrafi ucunu beğeniye sunuluyor.

Dremelin Hobi Serisi yeni aksesuarlarla genişliyor. Dremel Versatip multifonksiyonel gazlı havya; detaylı ve çetrefilli ısı kabartma, lehimleme, eritme, büzme, sıcak kesim özelliklerine ek olarak ahşap üzerine yakarak şekil yapmayı sağlayan pirografi ucuyla donatıldı.

Zanaatkrlara ve hobi meraklılarına yeni bir sanat tekniği sunan Versatip aleti, 4 yeni pirografi ucu ile ahşapta motif, şerit ve gölgelendirme işlemlerini kolaylaştıracak. Bu uçlar; yazı yazma, motif ve logo yaratmanın yanı sıra heykel ve ahşapta yaratıcı efektler yapma olanağı da sunuyor.  Dremel Versatip, 6 değiştirilebilir ucu sayesinde tüm uygulamaları bir alette toplayan tek bütan gazlı ısı aleti olma özelliğini koruyor.

Dremel Versatip ile ilgili daha fazla bilgi almak için www.dremel.com sitesini inceleyebilir, https://www.youtube.com/user/DremelEurope adresinden Dremel videolarını izleyebilirsiniz.

 


Geri Dön