18 / 05 / 2024

dremel hobi serisi

dremel hobi serisi

Dremel Versatip gazlı havya, ahşabı yakarak mükemmel efekt ve desenlerle yaratıcılığını sergilemek isteyenler için 4 yeni piragrafi ucunu beğeniye sunuluyor

Çanakkale Seramik'ten ahşap görünümlü Country serisi!

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine hitap eden Çanakkale Seramik, ahşap görünümlü özel serisi Country ile doğanın en güzel dokularını yaşam alanlarına taşıyor...

Penta History-Antik serisi banyolara nostalji katıyor!

BİRBİRİ ardına yükselen gayrimenkul projelerinde tarihi detaylara önem veren müşterilerin banyoları için tasarlanan Penta History - Antik serisi, klasik değerlere olan bağlılığı ile dikkat çekiyor...

Kalebodur Antique Wood serisi ahşabın doğal dokusunu yansıtıyor!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, ahşabın doğal görünüm ve dokusunu, Antique Wood serisinde mükemmel bir şekilde seramiğe yansıtıyor. Kalebodur Antique Wood serisi ahşabın doğal dokusunu sunuyor.

Tureks Stone Dimensions serisi modern ve klasik görüntüyü buluşturuyor!

25 yılı aşkın süredir mermer sektörünün önde gelen firmalarından biri olarak faaliyet gösteren Tureks Stone’dan yepyeni bir seri daha.Tureks Stone Dimensions serisi modern ve klasik görüntüyü buluşturuyor!

Seramiksan'ın yeni serisi: Emperador!

Seramiksan doğadan aldığı ilhamı tüm detaylarıyla Emperador karoların yüzeyine yansıtıyor. Emperador serisi, 7 farklı efektiyle her karoda doğallığa bir adım daha yaklaşıyor. Emperador serisi eşsiz dokusuyla mekanlara hayat veriyor.

Villeroy Boch’un yeni karo serisi Venida'yı tanıttı!

Villeroy & Boch Karo tarafından geliştirilen yeni duvar ve de zemin serisi Venida’nın sahip olduğu gösterişli tasarımın arkasında yatan fikir işte bu şekilde ifade ediliyor.

Yurtbay Seramik April Serisi ile banyolar çiçek açıyor!

Yurtbay Seramik, birbirinden dekoratif koleksiyonlarıyla gösterişli mekânlar yaratmaya devam ediyor. Banyonuza doğal güzellik sunan, rahatlatıcı ve sakinleştirici etkisiyle bu alanı huzurlu bir yer haline getiren April Serisi, zarif desenleriyle büyülüyor

Küçükçekmeceliler, Atakent Mahallesi'ndeki hobi bahçelerinde buluşuyor!

Küçükçekmece Belediyesi Hobi Bahçeleri, Küçükçekmeceli vatandaşlara İstanbul’un göbeğinde kendi meyve ve sebzelerini yetiştirme fırsatını veriyor. Hobi bahçeleri, 40 metrekarelik parsellerden oluşan 266 adet bahçeden oluşuyor.

Fantasia Seramik Ariostea serisi endüstride yeni bir dönem başlatıyor!

Fantasia Seramik İtalyan Ariostea serisi, doğal taş, beton ve ahşap görünümlü porselen duvar ve zemin döşemeleri, sıra dışı boyutları, hafifliği, uzun ömürlülüğü ve sürdürülebilir nitelikleriyle seramik endüstrisinde yeni bir dönem başlatıyor…

Artema’dan Nest Trendy armatür ve aksesuvarlar serisi!

Artema’nın doğadan esinlenilerek tasarlanan Nest Trendy armatür ve aksesuvar serisi, trendleri yakalamak isteyenlere hitap ediyor. Serideki ürün çeşitliliği, farklı zevk ve ihtiyaçlara kolayca cevap vererek, seçme özgürlüğünü artırıyor.

Graniser Lancaster serisi ile ahşap görünümünü mekanlara taşıyor!

Graniser, yaşam alanlarında farklılığı arayanlara Lancaster serisini sunuyor. Kalite ve de modern çizgisinden ödün vermeyen Graniser, Lancaster serisi ile ahşap görünümünü mekanlarınıza taşıma fırsatı veriyor.

E.C.A. Mina serisi, armatürde tasarrufun tek çözümü!

E.C.A. Mina Serisi lavabo ve eviye bataryaları soğuk konumda açıldığı için “siz” istemedikçe sıcak su akıtmaz. Böylece bilinçsizce kombinin tetiklenerek çalışmasını engellenir. Doğalgaz harcaması azalır.

KibrID material’dan IMAZ serisi ışık geçiren dekoratif paneller!

Dünyanın önde giden zemin ve duvar kaplaması markalarının özgün koleksiyonlarını Türkiye’ye getiren kibrID material, S-Plasticon üretimi IMAZ serisi reçine panelleri mimarların, iç mimarların ve son kullanıcının beğenisine sunuyor.

dremel hobi serisi Haberi

dremel hobi serisi

Dremel Versatip gazlı havya, ahşabı yakarak mükemmel efekt ve desenlerle yaratıcılığını sergilemek isteyenler için 4 yeni piragrafi ucunu beğeniye sunuluyor.

Dremelin Hobi Serisi yeni aksesuarlarla genişliyor. Dremel Versatip multifonksiyonel gazlı havya; detaylı ve çetrefilli ısı kabartma, lehimleme, eritme, büzme, sıcak kesim özelliklerine ek olarak ahşap üzerine yakarak şekil yapmayı sağlayan pirografi ucuyla donatıldı.

Zanaatkrlara ve hobi meraklılarına yeni bir sanat tekniği sunan Versatip aleti, 4 yeni pirografi ucu ile ahşapta motif, şerit ve gölgelendirme işlemlerini kolaylaştıracak. Bu uçlar; yazı yazma, motif ve logo yaratmanın yanı sıra heykel ve ahşapta yaratıcı efektler yapma olanağı da sunuyor.  Dremel Versatip, 6 değiştirilebilir ucu sayesinde tüm uygulamaları bir alette toplayan tek bütan gazlı ısı aleti olma özelliğini koruyor.

Dremel Versatip ile ilgili daha fazla bilgi almak...