15 / 05 / 2024

DSİ 908 sürekli işçi alımı başvuru! DSİ işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Son gün elinizi çabuk tutun!

DSİ 908 sürekli işçi alımı başvuru! DSİ işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Son gün elinizi çabuk tutun!

DSİ 908 sürekli işçi alımında sona yaklaşıldı. Başvuru yapmayan adaylar elini çabuk tutsun. İşte detaylar!



Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 908 işçi alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu. Resmi Gazete'de yer alan ilanda yer alan bilgiler ışığında, 908 sürekli işçi alımı, herhangi bir sınava tabi tutulmadan noter kurası ile yapılacaktır. Bu noktada gözler DSİ işçi alımı kura tarihlerine çevrilmiş durumdadır. Peki DSİ işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ 908 sürekli işçi alımı için belirlenen kadro nelerdir? DSİ kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte konuya dair ayrıntılar…

DSİ 908 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILMAKTADIR?

Gereken kriterleri taşıyan adaylar, başvurularını Türkiye İş Kurumu il müdürlükleri ya da web sitesi ile gerçekleştirebilecek. Türkiye İş Kurumunun ilanına göre müracaatların 22 Nisan tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

DSİ PERSONEL ALIMI KADRO BRANŞ DAĞILIMI NEDİR?

Taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 908 sürekli işçi, teknisyen, bekçi, bahçıvan, aşçı, badanacı, düz işçi, sıhhi tesisatçı, kaloriferci ve bunların yanında ambar işçisinin de aralarında olduğu pozisyonlarda görev alacaktır.

DSİ 908 SÜREKLİ İŞÇİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

DSİ 908 sürekli işçi alımı için işe alınacak olan sürekli işçiler, 3 Mayıs tarihinde noter huzurunda çekilecek olan kura ile belirlenecek.

DSİ 908 sürekli işçi alımı kura yeri ve saatine dair bilgiler, alımı yapacak DSİ bölge müdürlüğünün internet sitesinden duyurulacak. Bununla ilgili olarak adayların adreslerine yazılı bildirim yani tebligat ile yapılmayacak. DSİ 908 sürekli işçi alımı kura çekimi sonuçları, asıl adayların yanında bir de yedek adaylara dair de listeler de bölge müdürlükleri web sitesinde ilan edilerek bilgilendirme yapılacaktır.


Geri Dön