27 / 04 / 2024

DSİ personel alımı sonuçları 2023! DSİ personel alımı ne zaman açıklanacak?

DSİ personel alımı sonuçları 2023! DSİ personel alımı ne zaman açıklanacak?

DSİ personel alım sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla araştırılıyor. İşte DSİ personel alımına dair detaylar!



Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından 1273 personel alımına dair başvuru süreci geçtiğimiz günlerde sona erdi. Başvuru sürecinin sona ermesinden sonra da adaylar sonuç duyurusuna kilitlendi.

"DSİ personel alım sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? DSİ personel alımı sonuçları açıklandı mı, belli oldu mu?" sorularının cevapları araştırılan konular arasında yer alıyor. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) 1273 sözleşmeli personel alımında son duruma ilişkin açıklamada bulundu. Personel alımı için başvurular 11 ile 23 Ocak tamamlandı ve sonuçlar için 7 Şubat 2023 tarihi belirtilmişti. Peki, 2023 DSİ personel alım sonuçları ne zaman açıklanacak? DSİ personel alımı sonuçları belli oldu mu 2023?

DSİ PERSONEL ALIMI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yapılan duyuruya göre Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi olan www.dsi.gov.tr üzerinden bildirilecek.

DSİ PERSONEL ALIMI SONUÇLARINA İLİŞKİN DUYURU ŞU ŞEKİLDE!

DSİ resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada;

"6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi olan iki büyük deprem on ilde de hissedildi. Asrın felaketinden sonra pek çok insan yaşamını yitirirken çoğu insandan da evinden barkından oldu.

Genel Müdürlüğümüzce 17/01/2023 tarihinde merkez ve taşra teşkilatların tamamında toplam 1.273 sözleşmeli personel alımı için ilana çıkarıldı. Başvuran kişiler arasında deprem bölgesinde yaşayanların da bulunduğu göz önünde bulundurularak da hak kayıplarının önlenmesi ve herhangi bir mağduriyete yol açılmamasından dolayı 7 Şubat 2023 tarihinde açıklanacağı düşünülen başvuru sonuçlarının açıklanması ertelendi. DSİ başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinden yani www.dsi.gov.tr adaylara bildirilecek.

Hisseli tapu iki kişi alabilir mi? Mirasçılardan biri hissesini satabilir mi?

Deprem anında evin içinde nerede durmalıyız? Depremde binanın ilk neresi çöker?


Geri Dön