02 / 05 / 2024

Düğün yapacaklara kötü haber! Altın bilezik fiyatları uçtu! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarında flaş gelişme

Düğün yapacaklara kötü haber! Altın bilezik fiyatları uçtu! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarında flaş gelişme

Altın fiyatları iki haftanın ardından yükselişe geçti. Son zamanların en hızlı yükselişni kaydeden altın fiyatları artarken Altın bilezik fiyatları resmen uçtu. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın bilezik fiyatları 5 Ekim 2022...



Altın fiyatları dümn yükselişinin ardından bugün de yukarı yönlü harektetine kaldığı yerden devam ediyor. Ons altın bugün 1730 seviyelerine kadar yükselirken gram altın 1030 TL seviyesinde işlem görüyor. Altın fiyatlarındaki bu hızlı yükseliş düğün yapacakları olumsuz etkiledi.

Altın birlezik fiyatları resmen fırlarken düğün yapacak olan vatandaşlar altın bilezik fiyatlarını araştırıyor. Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? İşte 5 EKİM 2022 altın bielzik fiyatları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön