28 / 07 / 2024

Düğünü olanlara güzel haber! Şartları sağlayana destek verilecek

Düğünü olanlara güzel haber! Şartları sağlayana destek verilecek

Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte evlilik hazırlıklarına başlayan çiftler, ödemelerde zorluk yaşıyor. Devlet, çeyiz ve tazminat desteği sunarak yeni evlenen çiftlere destek oluyor. Ancak, bu desteğin verilebilmesi için belirli koşullar bulunuyor. İşte tüm detaylar...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


ÇEYİZ DESTEĞİNDEN KİMLER YARARLANABİLECEK?

Hükümet, çeyiz desteği konusunda yeni bir adım atıyor ve bu haberle birlikte birçok genç çiftin yüzü gülecek. Artık evlenecek olan çiftler, çeyiz desteği miktarının %122.93 oranında artırılmasıyla birlikte 16.394 TL ile 36.548 TL arasında bir destek alabilme imkanına sahipler. 

Tabii ki bu desteği alabilmek için bazı şartlar da bulunuyor. Bu şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, en az üç yıl boyunca düzenli olarak çeyiz hesabına ödeme yapma, 24 yaşından küçük olma ve daha önce hiç evlenmemiş olma gibi durumlar yer alıyor. Siz de bu şartları taşıyorsanız, çeyiz desteği konusunda devletimizin sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön