30 / 04 / 2024

Dumankaya Adres Botanik satışta! 39 bin TL'ye!

Dumankaya Adres Botanik satışta! 39 bin TL'ye!

Yeşilin hakim olacağı Adres Botanik'te fiyatlar diğer etaplarda olduğu gibi 39 bin TL'den başlıyor



Dumankaya İnşaat, 12 Temmuz 2009 Pazar günü Tuzla-Aydınlı'daki Adres Satış Ofisi'nde konut sahiplerine özel düzenlediği "Adres Yükseliyor" etkinliğinde projenin yeni etabı Adres Botanik'i görücüye çıkardı.

Adres projesinin dördüncü etabı olan Adres Botanik Tuzla Aydınlı bölgesindeki ormana yakınlığı ve eşsiz yeşil manzarasıyla farklılaşıyor.Diğer Adres etaplarının hemen yanında yeşile komşu Adres Botanik 4 ila 7 katlı  3 bloktan ve 284 daireden oluşuyor.

Adres Botanik'te optimum kullanım alanlarına göre planlanmış 35-36 metrekarelik stüdyo konutlar 39 bin TL ila 44 bin TL'ye, bahçe katları ise 43 bin TL ila 48 bin TL'ye satılıyor. 56-57 metrekarelik 1+1'lerin fiyatları 62 bin TL ile 70 bin TL arasında değişirken; 1+1 bahçe katlarının fiyatları 67 bin TL'den başlıyor, 75 bin TL'ye yükseliyor. 77-78 metrekarelik 2+1'lerin fiyatları ise 88 bin TL ile 97 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Bahçe katı 2+1'ler 94 bin TL ile 103 bin TL aralığında. Adres Botanik'te istenilen minimum peşinat miktarı 19 bin 500 TL. Aylık taksitler ise 440 TL'den başlıyor.

Daire sahiplerinin katıldığı "Adres Yükseliyor" etkinliğinde konuşma yapan Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya, "Konut her dönemde yatırım değeri taşıyan önemli bir enstrüman, doğru ve zamanında yapılan projeler yatırımcıyı her zaman harekete geçirmiştir. Adres projesinin bu anlamda buna çok iyi bir örnek olduğunu düşünüyoruz. Adres projesinin bir önceki etaplarıyla çok yoğun bir ilgi gördük ve kısa sürede bu etaplardaki dairelerin satışını gerçekleştirerek sektöre yeni bir bakış açısı kazandırdık" dedi. Bu yoğun ilgi neticesinde projeyi büyütme kararı aldıklarını belirten Halit Dumankaya " Yeşilin hakim olduğu Adres Botanik ile piyasa şartlarına göre şekillendirilmiş, ulaşılabilir fiyatlı ödeme kolaylığı sunan proje geliştirme mantığımıza devam ediyoruz." dedi. 

Tuzla Aydınlı'daki Adres Botanik projesi, 284 konuttan oluşuyor. Proje, optimum kullanım alanlarına sahip stüdyo, 1+1 ve 2+1 tipte konutları bünyesinde barındırıyor. Dumankaya'nın farklı mimari anlayışı bu projede de kendini gösteriyor. Adres Botanik'te daireler, akıllı kat planları ile günümüz trenlerine uygun optimum kullanım alanları sunuyor. Bunun yanı sıra Adres Botanik'te açık otopark, lobi alanı, açık yüzme havuzu, fitness center, 24 saat güvenlik hizmeti, toplantı odası, yönetim odası, internet/posta odası gibi birçok sosyal donatı alanı bir arada yer alıyor. 

Dumankaya Adres Botanik projesi Sabiha Gökçen Havalimanı, Viaport ve Atlantis AVM ve Tuzla Tersanesi'ne 5-6 dakikalık mesafede yer alacak. Proje ayrıca Koç Lisesi, Sabancı ve Okan Üniversiteleri, F1 İstanbulPark pisti, Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi ile beş yıldızlı otel gibi tesislere yakın şekilde inşa edilecek.

0216 393 08 86

www.dumankaya.com

Ön başvuru için tıklayınız..

İlgili haberler:

Dumankaya Adres Botanik'te 440 TL taksitle!

Dumankaya Botanik 39 bin TL'den satılacak!

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Dumankaya Adres'i dörtledi Botanik'le yeşile doyuracak

Toplam 3 blokta 284 daireden oluşan Dumankaya İnşaat'ın Adres konseptindeki dördüncü projesi Botanik'te fiyatlar 39 bin TL ile 103 bin TL'ye kadar çıkıyor

Dumankaya İnşaat, Tuzla Aydınlı'da kriz dönemine özel olarak geliştirdiği, ekonomik fiyatları ve kısa dönemde satışları tamamlanan Adres projesinin dördüncüsüne adım atıyor. 39 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olma imkanı tanıyan Adres projelerinin hızlı satış rakamlarına ulaşmasıyla birlikte 3 projeyi arka arkaya satışa sunmuştu. Adres 1, Adres 2 ve Adres 3 projelerinde ekonomik fiyatlarla satılan dairelerin satışının tamamlanmasının ardından şirket projenin dördüncü ayağı olan Adres Botanik Projesi'ni hayata geçirmek için start verdi.

Yeşille içiçe
Adres Botanik'in diğer Adres projelerinden en önemli farkı ormana yakınlığı ve iç açan yeşil manzarası. Adres Botanik Projesi 4 ile 7 kat yükseklikte, toplam üç blokta 284 daireden oluşuyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ise optimum kullanım alanlarında 35-36 metrekarelik stüdyo dairelerden başlıyor. 56-57 metrekarelik 1+1 daireler ve 77-78 metrekarelik 2+1 daireler de projede yer alıyor. Ekonomik projeleriyle dikkat çeken Dumankaya İnşaat'ın yeni projesi Adres Botanik'teki daire fiyatları 39 bin TL'den başlayarak 103 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Her daireye otopark
Prodeki dairelerin en önemli özelliği küçük metrekare alanlarına rağmen en optimum kullanım alanına hitap edecek şekilde tasarlanmış olması. Adres Botanik Projesi'nde her daire alana açık otopark alanı sunuluyor. Lobi, açık yüzme havuzu, fitness center, 24 saat güvenlik hizmeti, toplantı odası, yönetim odası, internet odası gibi sosyal imkanlar da tanınıyor.

"Yoğun ilgi gördük, projeyi büyütmeye karar verdik"
Adres Yükseliyor isimli toplantı ile Dumankaya müşterilerine tanıtılan Adres Botanik Projesi, Tuzla Aydınlı'da yeni bir yaşam alanı yaratıyor. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya, konutun geri dönen, yatırım değeri taşıyan önemli bir enstrüman olduğunu söyleyerek "Adres projesinin bir önceki etaplarıyla çok yoğun bir ilgi gördük ve kısa sürede bu etaplardaki dairelerin satışını gerçekleştirerek sektöre yeni bir bakış açısı kazandırdık" diye konuştu. Yoğun ilgi sonrasında projeyi büyütme kararı aldıklarını belirten Dumankaya "Yeşilin hakim olduğu Adres Botanik ile piyasa şartlarına göre şekillendirilmiş, ulaşılabilir fiyatlı ödeme kolaylığı sunan proje geliştirme mantığımıza devam ediyoruz" dedi.
Sabah Emlak

Yeni Adres'te konutlar yine 39 bin TL

Dumankaya İnşaat, 12 Temmuz 2009 Pazar günü Tuzla-Aydınlı'daki Adres Satış Ofisi'nde daire sahiplerine özel düzenlediği "Adres Yükseliyor" etkinliğinde projenin yeni etabı Adres Botanik'i görücüye çıkardı. Adres projesinin dördüncü etabı olan Adres Botanik Tuzla Aydınlı bölgesindeki ormana yakınlığı ve eşsiz yeşil manzarasıyla farklılaşıyor.

Diğer Adres etaplarının yanında yer alan Adres Botanik 4 ila 7 katlı 3 bloktan ve 284 daireden oluşuyor. Adres Botanik'te optimum kullanım alanlarına göre planlanmış 35-36 m2'lik stüdyo, 56 - 57 m2'lik 1+1, 77 - 78 m2'lik 2+1 daire çeşitleri bulunuyor.
Yenişafak


Geri Dön