29 / 04 / 2024

Dumankaya Adres Sancaktepe ön talep topluyor!

Dumankaya Adres Sancaktepe ön talep topluyor!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Adres Sancaktepe

Toplam 180 adet daireden oluşan Dumankaya Adres Sancaktepe ön talep topluyor. Yüzde 100 prim ve kazançlı yatırım garantisi sunan proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor.



Dumankaya İnşaat'ın Sancaktepe'de hayata geçirdiği projelere bir yenisi ekleniyor. Sınırlı sayıda dairelerin yer aldığı Dumankaya  Adres Sancaktepe  ön talep topluyor.


Adres Sancaktepe projesinde 180 tane daireye yer veriliyor. Dumankaya İnşaatın satışı devam eden projeleri arasında Dumankaya Mozaik Sancaktepe,  Dumankaya Horizon, Dumankaya Ritim İstanbul, Dumankaya Miks ve Dumankaya Hi- Fit bulunuyor. 


Dumankaya Adres Sancaktepe projesinin ön talep formu için tıklayın


Dumankaya Mozaik;

Teslimleri 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşecek olan Dumankaya Mozaik projesi  Dumankaya İnşaat  tarafından Sancaktepe'de inşa ediliyor. Projede toplam 799 adet daire mevcut. 


Daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Dumankaya Mozaik'te konutların alanları 47 metrekareden başlıyor, 208 metrekareye kadar ulaşıyor.


Sancaktepe Dumankaya Mozaik Evleri'nde  bisiklet park alanları, yansıma havuzları, güneşlenme terasları, fitness alanı, saunalar, hobi odası, lavanta hasat alanları, yüzme havuzu, pergolalı gezinti yolları, anfi tiyatro – aktivite-etkinlik meydanı, oturma alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Adres Sancakrepe iletişim

Tel: 444 7 222 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön