03 / 05 / 2024

Dumankaya Athletic-O Sports Club'te 15 ayrı temada eğitim fırsatı!

Dumankaya Athletic-O Sports Club'te 15 ayrı temada eğitim fırsatı!

Athletic-O Sports Club Yaz Okulu’nda da üçüncü dönem kayıtları başladı. Sportif ve sosyal Athletic-O’nun 15 ayrı temada eğitim fırsatı sunduğu yaz okulunda, çocuklar ve gençler eğlenerek yeteneklerini keşfetme fırsatı bulacak...



Dumankaya İnşaat’ın sağlıklı yaşam merkezi Athletic-O Sports Club, çocukların sosyal ve fiziki gelişimlerine destek olmak amacıyla hazırladığı yaz okulunda yüzmeden basketbola, tenisten badminton’a, resimden dramaya birbirinden farklı spor ve sanat dolu programlarla çocuklar ve gençlere eğlenerek yeteneklerini keşfetme fırsatı sunuyor. 


Çocuklara, sportif ve sosyal 15 ayrı temada seçenek sunan yaz okulunda 2. ve 3. dönem kayıtları devam ediyor. 5–14 yaş arası çocuklara ve gençlere güvenli ve konforlu bir ortamda keyifli bir yaz geçirme fırsatı sunan Athletic-O’da yüzmeden basketbola, resimden dramaya, hafta içi her gün 09:00–17:00 saatleri arasında profesyonel eğitmenler eşliğinde eğitimler verilecek. 


Eğlence ve sağlığın bir arada sunulduğu kampta çocuklar yaz boyunca hem eğlenecek, hem öğrenecek hem de sosyalleşebilecekler. 


Konuyla ilgili detaylı bilgiye (216) 683 41 41 numaralı telefondan ulaşılabilir. 


Geri Dön