30 / 04 / 2024

Dumankaya Athletic-O Sports Club için yaz kayıtları başladı!

Dumankaya Athletic-O Sports Club için yaz kayıtları başladı!

Athletic-O Sports Club ve Pinokyo Çocuk Yuvası işbirliğinde Dumankaya sakinleri ve Athletic-O Sports Club üyelerinin çocuklarına özel hayata geçirilen yaz kampında ikinci dönem kayıtları başladı



Sportif ve sosyal 10 ayrı temada eğitim fırsatı sunan yaz kampında çocuklar ve gençler yeteneklerini keşfetme fırsatı bulacak.


Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın sağlıklı yaşam merkezi Athletic-O Sports Club çocuklara ve gençlere başarılı ve sağlıklı bir yaşam için gereken kültürel ve fiziksel aktiviteleri eğlenirken öğrenme fırsatı sunuyor. 


Pinokyo Çocuk Yuvası ile işbirliği içinde çocukların bedensel, ruhsal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirilen yaz kampı etkinliğinin ikinci dönem kayıtları başladı.

Athletic-O Sports Club 16 Temmuz–17 Ağustos tarihleri arasında yapılacak ikinci dönem boyunca 5–14 yaş arası gençlere güvenli ve konforlu bir ortamda keyifli bir yaz geçirme imkanı verecek.


Çocuklar ve gençlerin fiziksel ve kültürel anlamda daha donanımlı bireyler olarak yetişmesi amacıyla hayata geçirilen projede çocuklara,  sportif ve sosyal 10 ayrı temada yeteneklerini keşfetme fırsatı sunacak. 


Athletic-O’da tenisten, yüzmeye, pilatesten, aikidoya,  İngilizce’den dramaya, müzikten resime, hafta içi her gün 09:00–17:00 saatleri arasında profesyonel eğitmenler eşliğinde eğitimler verilecek.  


Eğlence ve sağlığın bir arada sunulduğu kampta yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen gençler ve çocuklar yaz boyunca hem eğlenecek, hem öğrenecek hem de sosyalleşebilecekler. 


Dumankaya Athletic-O Sports Club için yaz kayıtları başladı!


Konuyla ilgili detaylı bilgiye (216) 683 58 58 numaralı telefondan ve http://www.athletic-o.com/ dan ulaşılabilir. 


www.dumankaya.com 

www.referanspuan.com 

www.facebook.com/Dumankaya

www.twitter.com/dumankayahaber

www.youtube.com/dumankayatv



Geri Dön