01 / 05 / 2024

Dumankaya Athletic-O Sports Club geleneksel Yaz Okulu kayıtları başladı!

Dumankaya Athletic-O Sports Club geleneksel Yaz Okulu kayıtları başladı!

Athletic-O Sports Club geleneksel Yaz Okulu kayıtları başladı. Sportif ve sosyal Athletic-O’nun 5 ayrı temada eğitim fırsatı sunduğu yaz okulunda, çocuklar ve gençler eğlenerek yeteneklerini keşfetme fırsatı bulacak.



Dumankaya İnşaat’ın sağlıklı yaşam merkezi Athletic-O Sports Club, uzman eğitici ve çalıştırıcı kadrosuyla 4–12 yaş arası tüm öğrencilere alternatif bir yaz tatili olanağı sağlıyor. Gençlerin ve çocukların eğlenceli bir tatil geçirmelerinin yanı sıra sosyal ve fiziki gelişimlerine destek olmak amacıyla hazırlanan yaz okulu programında yüzmeden basketbola, tenisten, aikido’ ya birbirinden farklı spor ve sağlık dolu programlarla çocuklar ve gençlere eğlenerek yeteneklerini keşfetme fırsatı sunuyor. 


Çocuklara, sportif ve sosyal 5 ayrı temada seçenek sunan yaz okulunda, 4 dönem şeklinde kayıtları devam ediyor. 


1. Dönem 16 Haziran – 4 Temmuz, 

2. Dönem 7 Temmuz – 25 Temmuz

3. Dönem 4 Ağustos – 22 Ağustos

4. Dönem 25 Ağustos – 12 Eylül


4–12 yaş arası çocuklara ve gençlere güvenli ve konforlu bir ortamda keyifli bir yaz geçirme fırsatı sunan Athletic-O’da yüzmeden basketbola,  hafta içi her gün 09.15–12.35 saatleri arasında profesyonel eğitmenler eşliğinde eğitimler verilecek. 


Eğlence ve sağlığın bir arada sunulduğu kampta çocuklar yaz boyunca hem eğlenecek, hem öğrenecek hem de sosyalleşebilecekler. 


Konuyla ilgili detaylı bilgiye (216) 683 41 41 numaralı telefondan ulaşılabilir. 


Athletic-O Sports Club 


Athletic-O Sports Club, farklı iç mekân tasarımları, zenginleştirilmiş ses ve ışık sistemi ile üyelerine 7 gün farklı müzik konsepti sunan stüdyolarıyla, fitness dünyasına farklı bir boyut getirmeyi hedefleyen, egzersiz ile eğlence ve müziğin ayrılmaz olduğunu savunan, yeni nesil bir sağlık kulübüdür. Üyelerine eğlenirken hedeflerine ulaşmaları için birçok imkân sunan Athletic-O Sports Club, bir Dumankaya markasıdır.



Geri Dön