15 / 05 / 2024

AthleticO Sports Club

AthleticO Sports Club

Athletic-O Sports Club geleneksel Yaz Okulu kayıtları başladı. Sportif ve sosyal Athletic-O’nun 5 ayrı temada eğitim fırsatı sunduğu yaz okulunda, çocuklar ve gençler eğlenerek yeteneklerini keşfetme fırsatı bulacak.

Bodrum İlayda Beach Club icradan satılıyor!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Akyarlar Mahallesi'nde yer alan İlayda Beach Club adıyla işletilen gayrimenkul 23 milyon 953 bin 230 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü 2015-2016 değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün 2015 ve 2016 yıllarına ilişkin yapılan değerleme raporlarını yayınladı. 

Yooİstanbul ve Selenium Retro, tesis yönetiminde SE Club’ü seçti!

Hizmet verdiği projelerin yatırım değerini artıran ve kişiye özel hizmetlerle kaliteli bir yaşam sunan SE Club’ın müşteri portföyünde Yooİstanbul ve Selenium Retro da bulunuyor...

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü 2017 değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü ekspertiz değerleme raporu yayınladı.

Yücel Kara: Yaşama spor katıyoruz!

Acarlar Şirketler Topluluğu’nun spor kulübü markası Coliseum, 8 bin üyeye ulaştı. AcarBlu Rezidans’ta açtıklarını söyleyen Coliseum Sports Club Genel Müdür Yardımcısı Yücel Kara, "Yaşama spor katıyoruz." dedi

Paradiso Çeşme Beach Club ve Resort Alanı açılıyor!

Çeşme Deliklikoy'da hayata geçirilen Paradiso Çeşme Beach Club ve Resort Alanı kapılarını açıyor.

Adana Club Bussıness Mağazası açıldı!

Benna İnşaatın sahibi Dilek Cankoy, Adana'da Club Bussıness Mağazası'nı açtı. Mağaza, Adana’da bir ilk daha yaşanmasını sağladı.

Antalya Club Phaselis tatil köyü icradan satışa çıkarıldı!

Antalya Göynük'te 5 yıldızlı Club Phaselis tatil köyü, banka borçları nedeniyle 88 milyon 943 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Flex Life Studio Mavişehir Sports International'da tanıtıldı!

BYY İnşaat tarafından hayata geçirilen İzmir Çiğli'deki Flex Life Studio projesi Mavişehir Sports International'da kurduğu stant ile tanıtıldı.

Güzelce Summer Fit Club SPA Merkezi açıldı!

Summer Fit Club SPA Merkezi görkemli bir açılışla hizmete başladı. Açılış kurdelesini kesen Topbaş, “Bu tesis benim de ikinci adresim olacaktır. Mükemmel bir tesis. İçinde tüm spor branşları var" şeklinde konuştu.

Colorist Kids Club, Dora Sahne Çocuk Tiyatrosu'yla işbirliğine gitti!

CFR Yapı, çocuklu ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. CFR Yapı bünyesinde yer alan Colorist Kids Club, Dora Sahne Çocuk Tiyatrosu'yla işbirliğine gitti.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü ekspertiz değerleme raporu yayınladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Alarko GYO Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü ekspertiz değerleme raporu yayınladı.

Ataşehir Club Sporium arazisi 48 milyon TL'ye satılıyor!

Ataşehir Belediye Başkanlığı inşaatı durdurulan Ataşehir Club Sporium arazisini 48 milyon TL bedelle satışa çıkardı. Gayrimenkulün ihalesi 15 Aralık'ta gerçekleşecek.

AthleticO Sports Club Haberi

AthleticO Sports Club

Dumankaya İnşaat’ın sağlıklı yaşam merkezi Athletic-O Sports Club, uzman eğitici ve çalıştırıcı kadrosuyla 4–12 yaş arası tüm öğrencilere alternatif bir yaz tatili olanağı sağlıyor. Gençlerin ve çocukların eğlenceli bir tatil geçirmelerinin yanı sıra sosyal ve fiziki gelişimlerine destek olmak amacıyla hazırlanan yaz okulu programında yüzmeden basketbola, tenisten, aikido’ ya birbirinden farklı spor ve sağlık dolu programlarla çocuklar ve gençlere eğlenerek yeteneklerini keşfetme fırsatı sunuyor. 


Çocuklara, sportif ve sosyal 5 ayrı temada seçenek sunan yaz okulunda, 4 dönem şeklinde kayıtları devam ediyor. 


1. Dönem 16 Haziran – 4 Temmuz, 

2. Dönem 7 Temmuz – 25 Temmuz

3. Dönem 4 Ağustos – 22 Ağustos

4. Dönem 25 Ağustos – 12 Eylül


4–12 yaş arası çocuklara ve gençlere güvenli ve konforlu bir ortamda keyifli bir yaz geçirme fırsatı...