17 / 05 / 2024

Athletic-O Sports Club Dumankaya

Athletic-O Sports Club Dumankaya

Athletic-O Sports Club ve Pinokyo Çocuk Yuvası işbirliğinde Dumankaya sakinleri ve Athletic-O Sports Club üyelerinin çocuklarına özel hayata geçirilen yaz kampında ikinci dönem kayıtları başladı

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

Almanya'daki Beef Grill Club Kadewe’de Designist İmzası!

İç Mimar Aslı Arıkan Dayıoğlu liderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü iç mimari projeler hayata geçiren Designist, Berlin’de tasarladıkları Beef Grill Club zincirine bir yenisini daha ekledi. 

Ali Çağatay Kankılıç, Se Club Profesyonel Tesis Yönetim'in genel müdürü oldu!

Ali Çağatay Kankılıç, Aşçıoğlu Grubu’nun, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club Genel Müdürlüğü görevini üstlendi...

Aşçıoğlu Grubu, Se Club ile Tashkent City’nin İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı oldu!

Aşçıoğlu Grubu, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club ile Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkenti Taşkent’te inşa edilecek dev proje Tashkent City’nin “İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı” olarak seçildi. 

Oğlakçı Turizm'den Fethiye'ye 5 yıldızlı otel!

Oğlakçı Turizm, 9 milyon TL yatırım bedeli ile 5 yıldızlı Lykia Botanika Beach & Fun Club Oteli Muğla Fethiye'de hayata geçiriyor..

Yücel Kara: Yaşama spor katıyoruz!

Acarlar Şirketler Topluluğu’nun spor kulübü markası Coliseum, 8 bin üyeye ulaştı. AcarBlu Rezidans’ta açtıklarını söyleyen Coliseum Sports Club Genel Müdür Yardımcısı Yücel Kara, "Yaşama spor katıyoruz." dedi

Ali Ağoğlu'ndan yaza veda partisi!

Ünlü işadamı Ali Ağoğlu, önceki akşam yaza veda partisi düzenledi. Ataşehir My Club’ta düzenlenen partide Hande Yener ve oğlu Çağın Kulaçoğlu sahneye çıktı.

Club Patara metrekare fiyatı 300 TL'den başlıyor!

Mimar Turhan Kâşo, 1990’larda moda olan devre mülkler kötü pazarlamayla anılır olunca Club Patara’daki satışları 1997’de durdurdu. 18 yıl sonra talep gelince satış yeniden başladı.

Turhan Kaşo: Talep olursa yeni proje yaparım!

Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Club Patara Evleri'ndeki 30 devremülkü satışa çıkardı. Konu ile ilgili Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Kâşo açıklamalarda bulundu.

Caroline Wozniacki, Esenyurt Koza World of Sports Arena'nın şampiyonu!

Esenyurt Koza World of Sports Arena'da düzenlenen TEB BNP Paribas İstanbul Cup Final maçını Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu birlikte izledi. İşte finalden fotoğraflar...

Esenyurt Koza World Of Sports Arena, İstanbul Cup'a hazır!

Garanti Koza projesi Esenyurt Koza World Of Sports Arena, TEB BNP Paribas İstanbul Cup tenis turnuvasına hazır durumda. Koza Spor Akademisi inşaatı da bitiyor… İşte Danimarkalı raket Caroline Wozniacki’nin de korta çıkacağı o tesisler...

Dumankaya İnşaat Athletic-o Towers resimleri!

20 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan Dumankaya İnşaat Athletic-o Towers resimleri yayınlandı. İstanbul Bahçeşehir bölgesinde yaşama geçirilen projede sıfır faizle 60 aya kadar taksitlendirme mevcut...

Dumankaya Athletic-O Sports Club geleneksel Yaz Okulu kayıtları başladı!

Athletic-O Sports Club geleneksel Yaz Okulu kayıtları başladı. Sportif ve sosyal Athletic-O’nun 5 ayrı temada eğitim fırsatı sunduğu yaz okulunda, çocuklar ve gençler eğlenerek yeteneklerini keşfetme fırsatı bulacak.

Athletic-O Sports Club Dumankaya Haberi

Athletic-O Sports Club Dumankaya

Sportif ve sosyal 10 ayrı temada eğitim fırsatı sunan yaz kampında çocuklar ve gençler yeteneklerini keşfetme fırsatı bulacak.


Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın sağlıklı yaşam merkezi Athletic-O Sports Club çocuklara ve gençlere başarılı ve sağlıklı bir yaşam için gereken kültürel ve fiziksel aktiviteleri eğlenirken öğrenme fırsatı sunuyor. 


Pinokyo Çocuk Yuvası ile işbirliği içinde çocukların bedensel, ruhsal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirilen yaz kampı etkinliğinin ikinci dönem kayıtları başladı.

Athletic-O Sports Club 16 Temmuz–17 Ağustos tarihleri arasında yapılacak ikinci dönem boyunca 5–14 yaş arası gençlere güvenli ve konforlu bir ortamda keyifli bir yaz geçirme imkanı verecek.


Çocuklar ve gençlerin fiziksel ve kültürel anlamda daha donanımlı bireyler olarak yetişmesi amacıyla hayata geçirilen projede çocuklara,  sportif ve sosyal 10 ayrı temada...