29 / 04 / 2024

Dumankaya fifti fifti kampanya detayları!

Dumankaya fifti fifti kampanya detayları!

Firma: Dumankaya İnşaat

Dumankaya Hi-Fit, Dumankaya Miks ve Flex Office projelerinde geçerli olacak Dumankaya fifti fifti kampanyası başladı. Kampanya kapsamında 120 ay vadeli kredi kullanılabiliyor. İşte Dumankaya fifti fifti kampanya detayları...



Dumankaya fifti fifti kampanyası İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Flex Office ve Dumankaya Hi-Fit ile İstanbul Halkalı'da inşa edilen Dumankaya Miks projelerinde geçerli olacak. 


Dumankaya fifti fifti kampanya detayları!

Dumankaya fifti fifti ile toplam satış bedelinin yüzde 25'i ile yüzde 50'si aralığında peşin ödeme yapılıyor, kalan kısım için Dumankaya'nın anlaşmalı olduğu bankalardan kredi kullanılıyor. 


Tamamı peşin alımlarda da kullanılabilen Dumankaya fifti fifti modelinde kredi kullanıldığında; Dumankaya, yüzde 50'lik tutar için 10 yıllık getiri destek ödemesi yapıyor. 


Dumankaya Miks Projesi!

Marmaray'a, metroya ve Atatürk Havalimanı'na yakın konumda olan Dumankaya Miks Evleri 2 blok halinde yükseliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


Dumankaya Hi-Fit Projesi!

2 bloktan oluşan Dumankaya Hi-Fit Rezidans'ta konutların 2016 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. Proje stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan konutlardan meydana geliyor. 


Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir'de 630 adet konut yer alıyor. Proje 20 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Flex Office Projesi!

Çeşitli sosyal yaşam alanlarının yer aldığı Dumankaya Flex Office'de 321 adet ünite mevcut. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. 


12 soruda Dumankaya Fifti Fifti kampanyası için tıklayın!


Telefon: 444 7 222

Web: www.dumankaya.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


Geri Dön