27 / 04 / 2024

Dumankaya Miks fifti fifti kampanya detayları!

Dumankaya Miks fifti fifti kampanya detayları!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Miks

Dumankaya Miks Evleri İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da yükseliyor. Atatürk Havalimanı'na yakın konumda olan projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. İşte Dumankaya Miks fifti fifti kampanya detayları...



Dumankaya Miks Evleri 23 ve 32 katlı olarak tasarlanan 2 blok halinde hayata geçiriliyor.  Dumankaya İnşaat  imzası taşıyan proje stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. 


Dumankaya Miks fifti fifti kampanya detayları!

Dumankaya fifti fifti kampanyası kapsamında yüzde 25 ile yüzde 50 oranında peşin ödeme yapılıyor, kalan kısım için banka kredisi kullanılıyor ve kredi taksitleri Dumankaya bünyesinde ödeniyor. 


İstanbul Küçükçekmece - Halkalı'da inşa edilen  Dumankaya Miks  Rezidans'ta teslimler hemen gerçekleşiyor. Proje Marmaray'a, metroya ve Atatürk Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunuyor. 


Dumankaya Miks Küçükçekmece'de dinlenme alanları, güzellik salonu, yüzme havuzu, restoranlar, alışveriş merkezi, güneşlenme alanları, gezi alanları, kafeteryalar gibi sosyal olanaklar sunuluyor.


Toplam arsa alanı 121 bin 972 metrekare olarak belirlenen Halkalı Dumankaya Miks daire fiyatları hakkında bilgi almak için 0212 697 00 66 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz.


12 soruda Dumankaya Fifti Fifti kampanyası için tıklayın!


Dumankaya Miks Halkalı satış ofisi 

Telefon: 0212 697 00 66

Web Adresi: http://www.dumankaya.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön