02 / 05 / 2024

Dumankaya mağdurları 11 Aralık'ta toplanıyor!

Dumankaya mağdurları 11 Aralık'ta toplanıyor!

Dumankaya İnşaat‘ın projelerinden konut alan vatandaşlar, 11 Aralık tarihinde Esentepe'deki TMSF binası önünde bir basın toplantısı düzenleyecek.




FETÖ soruşturması kapsamında 22 Eylül 2016 tarihinde mahkeme kararıyla yönetimi Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen Dumankaya Grubu'nda ev alan hak sahipleri aylardır evlerinin teslim edilmesini ya da inşaatların başlamasını bekliyor. 

 

Dumankaya İnşaat‘ın projelerinden konut alan vatandaşlar, 11 Aralık tarihinde Esentepe'deki TMSF binası önünde bir basın toplantısı düzenleyecek. Mağdurlar zaman zaman projeler önünde eylem yaparak seslerini duyurmak istiyor.  

 

Dumankaya mağdurları 11 Aralık ta toplanıyor!

 

Yaşanan mağduriyetle ilgili olarak açıklama yapan TMSF Başkanı, projelerin tamamlanması için kaynak yaratılmaya çalışıldığı bilgisini paylaşmıştı. Gelinen noktada; ortaya konmuş bir çözümün olmayışı Dumankaya mağdurlarını yeniden harekete geçirdi. Seslerini yetkiliere duyurmaya çalışan Dumankaya mağdurları,  11 Aralık 2017 tarihinde saat 11:00'de TMSF binası önünde bir basın açıklaması yapacak. 

 

Dumankaya mağdurları tarafından yapılan çağrı şu şekilde;

 

“Dumankaya İnşaat’tan ev alan; ancak sahiplerinin “FETÖ” ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle mağdur olan vatandaşların evleri TMSF Kayyum Yönetiminde 1 yıldır yapılmamaktadır. Artan mağduriyetler hakkında basın ile bilgi paylaşılacaktır.”

 

Yaşanan bu mağduriyetin en kısa zamanda sonlandırılması; mağdurların evlerinin tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesini temenni ederiz.

Tarih:11 Aralık 2017 Pazartesi, Saat: 11:00
Yer: TMSF, Büyükdere Caddesi, No:143 Esentepe İstanbul

 

Fi Yapı ve Dumankaya mağdurlarına müjde!


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön