05 / 10 / 2024

Dumankaya Minimal 'de yaşam başlıyor!

Dumankaya Minimal 'de yaşam başlıyor!

Dumankaya"nın Kurtköy"de yer alan ve Eylül 2008"de satışlarına başlanan Minimal projesindeki konutların teslimleri 9 Ocak 2011 Pazar günü düzenlenecek bir davet organizasyonu ile tamamlandı




Dumankaya"nın Kurtköy"de yer alan ve Eylül 2008"de satışlarına başlanan Minimal projesindeki konutların teslimleri 9 Ocak 2011 Pazar günü düzenlenecek bir davet organizasyonu ile tamamlandı

Sabiha Gökçen Havalimanı"na bakan bahçeli, teraslı ve manzarası hiç bir zaman kesilmeyecek 175 özel daireden oluşan Minimal"de Aralık 2010"da başlayan teslimler 9 Ocak 2011 Pazar günü daire sahiplerine özel olarak yapılan bir davet ile tamamlandı.

Minimal"deki teslimler için görüşlerini belirten Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya; œDumankaya olarak her yıl birçok yeni projeye başlarken mevcut projelerimizin de teslimleri için yoğun emek veriyoruz. 2010 yılında yeni projelerimizin satışlarıyla %30"a yaklaşan bir büyüme gerçekleştirdik ve yıl içerisinde Konsept İstanbul"un teslimlerini tamamladık. şžimdi vaat ettiğimiz yaşam alanlarını müşterilerimizle buluşturma mutluluğunu Minimal projemiz ile yaşıyoruz. Bu yıl içerisinde 400 milyon TL değerinde 4 farklı projeyi tüketicinin beğenisine sunacağız. Bu yeni projelerin yanı sıra Minimal"in teslimlerinin ardından 2011"de teslim etmeyi planladığımız beş projemiz bulunuyor. Kartal"daki Vizyon projesinin ardından Ataşehir"deki Flex ile Tuzla-Aydınlı"daki Adres projesinin 3 farklı etabının teslimlerini de yıl içerisinde gerçekleştireceğiz dedi.

Dumankaya Pusula hizmetleri ile 'Her Aşamada Mutlu Ev Sahipleri'

Dumankaya"nın konut geliştirmenin yanı sıra müşteri hizmetleri anlamında Dumankaya Pusula ile   ciddi bir yapılanma içerisinde olduğunu belirten Halit Dumankaya, Bugüne kadar müşterilerimize sunduğumuz tüm hizmetleri daha da geliştirerek Dumankaya Pusula markası çatısı altında topladık ve müşterilerimize farklı bir deneyim yaşatmak istedik. Dumankaya Pusula ile öncelikli amacımız 'her aşamada mutlu ev sahipleri' ilkemizi bir adım daha öteye taşıyarak sektörümüzde daha önce görülmemiş kalitede bir hizmet anlayışını Dumankaya müşterilerinin beğenisine sunmaktır dedi.

Günümüzde inşaat şirketlerinin sorumluluklarının konutun satışıyla tamamlanmadığını söyleyerek müşterilerin satış sonrasında da ihtiyaç, beklenti ve taleplerine cevap üretmenin önemine işaret eden Dumankaya Müşteri Hizmetleri Direktörü Berrin Löker ise; sürekli müşteri memnuniyeti parolasıyla yola çıkan Dumankaya Pusula"nın konut satışından teslime ve teslim sonrasına kadar ki tüm süreçte müşterilerine daha önce hiç yaşamadıkları farklı ve gelişmiş bir hizmet anlayışı sunmayı amaçladığını belirtti.
Dumankaya Minimal, konut kavramının gerçek anlamda içini dolduran bir proje
Kurtköy-Pendik"te yer alan ve toplam 19 bin metrekarelik bir arazide inşa edilen Minimal"de dairelerin büyük bölümünde bahçe ya da teras bahçeleri yer alıyor. Ortaya koyduğu yaşantı tanımı ve mekansal kurgusu ile işlevsel ev kavramının gerçek anlamda içini dolduran bir proje olarak ön plana çıkan Minimal"de 2 ya da 4 katlı bloklarda yer alan stüdyo dairelerde kış bahçeleri de bulunuyor.

Her daire için yeterli sayıda açık ve kapalı otoparkların düşünüldüğü Minimal"in sunduğu zengin sosyal donatılar arasında açık yüzme havuzu, kafe, fitness center, SPA, çocuk oyun alanı, yürüyüş ve koşu parkurları, göletler ve çok amaçlı spor sahası bulunuyor.

Dumankaya İnşaat

1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya kardeşler tarafından kurulan ve ˜"Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak"" misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı ve pencere sistemleri üretimine pek çok alanda hizmetler veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.

Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiye"nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğuyla kalitesinden asla ödün vermiyor.

Bilgi için:
Erkan Yılmaz / BG İletişim
(212) 327 10 41 / [email protected]

Basında yer alan diğer haberler:

Sabiha Gökçen manzaralı projede yaşam başladı

Dumankaya"nın Kurtköy"de Sabiha Gökçen Havalimanı"na bakan bahçeli ve teraslı manzarası ile 175 konutun yer aldığı Minimal"de Aralık 2010"da yaşanan teslimler geçtiğimiz hafta sonu günü konut sahiplerine yapılan özel davet ile tamamlandı.

Minimal"deki teslimler için görüşlerini belirten Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya; œDumankaya olarak her yıl birçok yeni projeye başlarken mevcut projelerimizin de teslimleri için yoğun emek veriyoruz. 2010 yılında yeni projelerimizin satışlarıyla yüzde 30"a yaklaşan bir büyüme gerçekleştirdik ve yıl içerisinde Konsept İstanbul"un teslimlerini tamamladık diye konuştu.
Söz verdikleri tarihlerde konutları sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu Minimal"de de yaşadıklarını kaydederek geleceği projelerinden söz eden Dumankaya, œBu yıl içerisinde 400 milyon TL değerinde 4 farklı projeyi tüketicinin beğenisine sunacağız. Bu yeni projelerin yanı sıra Minimal"in teslimlerinin ardından 2011"de teslim etmeyi planladığımız beş projemiz bulunuyor. Kartal"daki Vizyon projesinin ardından Ataşehir"deki Flex ile Tuzla-Aydınlı"daki Adres projesinin 3 farklı etabının teslimlerini de yıl içerisinde gerçekleştireceğiz dedi.

Pusula"nın yönü hizmeti gösteriyor
Dumankaya"nın konut geliştirmenin yanı sıra müşteri hizmetleri anlamında Dumankaya Pusula ile ciddi bir yapılanma içerisinde olduğunu belirten Dumankaya, œBugüne kadar müşterilerimize sunduğumuz tüm hizmetleri daha da geliştirerek Dumankaya Pusula markası çatısı altında topladık ve müşterilerimize farklı bir deneyim yaşatmak istedik diye konuştu.

Bu yöntem ile öncelikli amaçlarını 'her aşamada mutlu ev sahipleri' olarak tanımlayan Dumankaya, œDumankaya Pusula ile ilkemizi bir adım daha öteye taşıdık. Günümüzde inşaat şirketlerinin sorumluluklarının konutun satışıyla tamamlanmıyor dedi.

Müşterilerin satış sonrasında da ihtiyaç, beklenti ve taleplerine cevap üretmenin önemine işaret eden Dumankaya Müşteri Hizmetleri Direktörü Berrin Löker ise; sürekli müşteri memnuniyeti parolasıyla yola çıkan Dumankaya Pusula"nın konut satışından teslime ve teslim sonrasına kadar ki tüm süreçte müşterilerine daha önce hiç yaşamadıkları farklı ve gelişmiş bir hizmet anlayışı sunmayı amaçladığını belirtti.

 

Minimal tasarımlı projede tüm konutlar teslim edildi

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakınlığı kadar bahçeli ve teras manzaralı daireleriyle dikkat çeken Dumankaya Minimal Projesinde satışlar tamamlandı.  Dumankaya"nın Kurtköy"de inşa ettiği projedeki 175 konutun teslimi için geçtiğimiz hafta sonu sahipleri için özel bir tören düzenlendi.

Söz verdikleri tarihlerde konutları sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu Minimal"de de yaşadıklarını belirten Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya, yeni proje çalışmalarına dikkat çekti. Bu yıl içerisinde 400 milyon TL değerinde dört farklı projeyi tüketicinin beğenisine sunmaya hazırlandıklarını açıklayan Dumankaya, 'Ayrıca, inşaatına devam ettiğimiz 2011"de teslim etmeyi planladığımız beş projemiz bulunuyor dedi.

Pusula"nın yönü hizmeti gösteriyor

Öte yandan, hizmet alanında Dumankaya Pusula ile ciddi bir yapılanma içerisinde olduklarını vurgulayan Halit Dumankaya, œBugüne kadar müşterilerimize sunduğumuz tüm hizmetleri daha da geliştirerek Dumankaya Pusula markası çatısı altında topladık ve müşterilerimize farklı bir deneyim yaşatmak istedik. Amacımız, her aşamada mutlu bir evsahibi oluşturmak. Dumankaya Pusula ile ilkemizi bir adım daha öteye taşıdık diye konuştu.
Milliyet

 Dumankaya Minimal bitti bu yıl 5 proje daha teslim ediliyor  

Dumankaya Holding, Minimal projesinin teslimini bitirdi. Dumankaya Başkanı Halit Dumankaya œ5 proje daha teslim edilecek dedi

Dumankaya"nın Kurtköy"de yer alan ve Eylül 2008"de satışlarına başlanan Minimal projesindeki konutların teslimleri 9 Ocak 2011 Pazar günü düzenlenecek bir davet organizasyonu ile tamamlandı.

Dumankaya Holding"in Sabiha Gökçen Havalimanı"na bakan bahçeli, teraslı ve manzarası hiç bir zaman kesilmeyecek 175 özel daireden oluşan Minimal"de Aralık 2010"da başlayan teslimler tamamlandı. Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya œ2010 yılında yeni projelerimizin satışlarıyla yüzde 30"a yaklaşan bir büyüme gerçekleştirdik ve yıl içerisinde Konsept İstanbul"un teslimlerini tamamladık. 2011"de teslim etmeyi planladığımız beş projemiz bulunuyor. Kartal"daki Vizyon projesinin ardından Ataşehir"deki Flex ile Tuzla-Aydınlı"daki Adres projesinin 3 farklı etabının da tamamlanarak teslimleri de yıl içerisinde gerçekleştireceğiz şeklinde konuştu. Dumankaya"nın konut geliştirmenin yanı sıra müşteri hizmetleri anlamında Dumankaya Pusula ile ciddi bir yapılanma içerisinde olduğunu belirten Halit Dumankaya, œÖzel hizmetimiz Dumankaya Pusula ile öncelikli amacımız ˜her aşamada mutlu ev sahipleri" ilkemizi bir adım daha öteye taşıyarak sektörümüzde daha önce görülmemiş kalitede bir hizmet anlayışını Dumankaya müşterilerinin beğenisine sunmaktır şeklinde konuştu.

Star

Dumankaya, Avrupa'ya geçiyor

Minimal"i teslim eden şirket 5 projeyi daha tamamlıyor. Halkalı ve Esenyurt"ta ise yeni projeye başlayacak...

Anadolu yakasında 39 bin liradan başlayan ekonomik fiyatlı projeleri ile İkon gibi İstanbul'a simge niteliğindeki lüks konut projeleriyle adından söz ettiren Dumankaya İnşaat, teslimatları hızlandırdı. Minimal projesini teslim eden Dumankaya İnşaat önümüzdeki günlerde 5 projeyi daha daire sahiplerine kavuşturacak. şžirket 2011 yılında ise İstanbul'un Asya yakasından Avrupa yakasına geçmeyi gündemine aldı. Daha önce Bahçeşehir'de Modem projesini yapan Dumankaya, Avrupa'ya yeniden geçerek Halkalı ve Esenyurt'ta konut projeleri gerçekleştirecek. Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya yılın ilk 6 ayında 400 milyon liralık projeler ortaya koyacaklarını, amaçlarının portföyü zenginleştirmek olduğunu kaydetti. Dumankaya şunları söyledi:

Stüdyo Modern de tutmadı

'Bahçeşehir'de Modem projesinin ikinci etabını veya Esenyurt bölgesinde bir proje yapacağız. 1500 dairelik daha büyük bir proje olacak İçinde bir de alışveriş merkezi düşünüyoruz. Halkalıda2 projemiz olacak. Halkalı bölgesi, Temaparkve konut projeleriyle beraber yükselen değerlerden biri. Orada çıkartılan projeler çok fazla talep görüyor.'  

Avrupa bölgesindeki tüketicinin davranışı ile Kurtköy'dekinin farklı olduğunu belirten Dumankaya, 'İkon tarzı projede stüdyo daire tutarken Modern projesinde tutmuyor. Bunu yaşamadan öğrenemiyorsunuz. Bizim raporlarımız içerisinde kaybedilen fırsatlar bölümü de var. Alan veya almayan tekrar tekrar araştırılıyor. Nerelerde düzeltmeler yapabiliriz diye bakıyoruz.' dedi. Uğur Dumankaya şu anda 3 bine yakın konutun satışta olduğunu ve bugüne kadar biten konut sayısının da 10 binleri aştığını dile getirdi.

5 proje teslim edecek

Kurtköy'de Sabiha Gökçen Havalimanıfna bakan 175 özel daireden oluşan Minimal'de Aralık 2010'da başlayan teslimler 9 Ocak 2011 Pazar günü tamamlandı. Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya; 2010 yılında yüzde 30'a yaklaşan bir büyüme gerçekleştirdiklerini, Konsept istanbul'un teslimlerini tamamladıklarını söyledi.  

Dumankaya, 'şžimdi Minimal'I teslim ediyoruz. Bunun ardından bu yıl beş , projeyi daha teslim edeceğiz. Kartal'daki VizI yon projesinin ardından Ataşehir'deki Flex ile Tuzla-Aydınlı'daki Adres projesinin 3 farklı etabının teslimlerini de yıl içerisinde gerçekleştireceğiz' dedi.

Beklentilerin üzerine çıkmalıyız

■ Tüketicinin isteğine ve ihtiyacına göre projeler tasarlıyoruz. Beklentiler artıyor, rekabet çok yüksek.

■ Binalar yapılırken maliyetleri bellidir. 4 katlının daha pahalıdır, 8 katlının normaldir. 14 katlı olduğunda maliyet daha çok artar.

■ Genelde faiz düştüğünde fiyatlar artar. Ama geçen yıl bu böyle olmadı. 2009'un başlarındayken faiz yüzde 1.60'dayken şimdi 0.60. Tüketicinin alımı için çok uygun bir zaman.


Selma şžENOL/ Bugün

Dumankaya Minimal'de tüm konutlar teslim edildi

175 özel daireden oluşan Minimal'de, Aralık 2010'da başlayan teslimler 9 Ocak 2011 Pazar günü yapılan bir davet ile tamamlandı. Minimal'deki teslimler için görüşlerini belirten Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya, 'Dumankaya olarak her yıl birçok yeni projeye başlarken mevcut projelerimizin de teslimleri için yoğun emek veriyoruz. 2010 yılında yeni projelerimizin satışlarıyla yüzde 30'a yaklaşan bir büyüme gerçekleştirdik ve yıl içerisinde Konsept İstanbul'un teslimlerini tamamladık. şžimdi vaat ettiğimiz yaşam alanlarım müşterilerimizle buluşturma mutluluğunu Minimal projemiz ile yaşıyoruz. Bu yıl içerisinde 400 milyon TL değerinde 4 farklı projeyi tüketicinin beğenisine sunacağız. Bu yeni projelerin yanı sıra Minimal'in teslimlerinin ardmdan 2011'de teslim etmeyi planladığımız beş projemiz daha bulunuyor. Kartal'daki Vizyon projesinin 3 farklı etabnın teslimlerini de yıl içerisinde gerçekleştireceğiz' dedi.

Kurtköy-Pendik'te yer alan ve toplam 19 bin metrekarelik bir arazide inşa edilen Minimal'de, dairelerin büyük bölümünde bahçe ya da teras bahçeleri yer alıyor.

Minimal'de 2 ya da 4 katlı bloklarda yer alan stüdyo dairelerde kış bahçeleri de bulunuyor. Daire tipleri 35 metrekarelik stüdyo, 59 metrekarelik 1+1'ler, 79 metrekarelik 2+1 ve 97 metrekarelik 3+1 daire tiplerinden oluşuyor.

Her daire için yeterli sayıda açık ve kapalı otoparklarm düşünüldüğü Minimal'in sunduğu sosyal donatılar arasmda açık yüzme havuzu, kafe, fitness center, SPA, çocuk oyun alam, yürüyüş ve koşu parkurları, göletler ve çok amaçlı spor sahası bulunuyor.
Hürriyet


Geri Dön