27 / 04 / 2024

Dumankaya, peşinatsız kampanya başlattı!

Dumankaya, peşinatsız kampanya başlattı!

2012de halka arza hazırlanan Dumankaya, peşinatsız kampanya başlattı. Yeni kampanya Flex, Adres Lobi, İkon gibi tüm projelerde geçerli olacak...



MARKALI konutların önde gelen şirketlerinden Dumankaya İnşaat, konut sektöründeki halka arz kervanına katılmaya karar verdi. 2012 yılının ilk yarısında halka açılmak üzere aracı kurumları belirleyen Dumankaya, yeni projelerinin yanında yaptığı kampanyalarla konut almak isteyenleri uygun şartlar sundu. Dumankayanın 8 Altın Fırsat kampanyasında sıfır faiz oranlarından yüzde 5lik indirimlere, 6 ay taksit ertelemeden esnek ödeme tablosuna kadar birçok özel avantaj bir arada yer alıyor. Yeni kampanyalarıyla ilgili olarak bilgi veren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, bu yıl 6 projede 5 bin yeni konutun inşasına başlayacaklarını ve projelerin toplam yatırım değerinin ise 1.3 milyar lira olacağını söyledi. Dumankaya, bu yılın sonunda vergi avantajlarından yararlanmak için Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı firmasına dönüşüp, 2012´nin ilk yarısında hisseleri halka arz etmek istediklerini belirtti. 8 Altın Fırsat kampanyasıyla ilgili de bilgi veren Uğur Dumankaya, kampanyaya ilginin oldukça yüksek olduğunu belirterek Bu kampanyayla konut almanın önündeki engeller kalkıyor. Dumankaya Modern, İkon, Dumankaya Flex Kurtköy, Dizayn ve Adres Lobi projelerini kapsayan kampanya dahilinde özel indirim, peşinatsız ödeme, yüzde sıfır faiz ile 40 aya kadar taksitlendirme olanakları ve avantajlı ödeme tabloları gibi birçok özel imkan bir arada yer alıyor diye konuştu.

Kırk ay sıfır vade imkanı

Peşinat ödemeden ev sahibi yapan kampanyada yüzde 5e kadar indirim imkanı olduğunu söyleyen Uğur Dumankaya şu bilgileri verdi: Kampanyada, peşin ya da konut kredisi kullanımında yüzde 5 indirim imkanlarının yanı sıra konut kredisi kullanan tüketiciler peşinat ödemeden ev sahibi olabiliyor. Kampanyada ayrıca, Dumankaya Finansman Sistemi ile ödemesi 30 ya da 40 aya kadar kredi masrafı olmadan sıfır faiz avantajları bulunuyor. Kredi taksitlerinin ödemesinin 6 ay sonra başladığı kampanyanın yanı sıra DD Mortgage ile yapılan işbirliği sayesinde evini satıp ev alacaklara yönelik yeni bir hizmet geliştirildi. Süper Takas hizmetiyle Dumankayadan konut almak isteyenler, evlerinin satılmasını beklemeden DD Mortgagea gelerek evlerini değerlendirip Dumankaya projelerinden diledikleri konuta sahip olabiliyorlar. Dumankaya, ayrıca avantajlı ve esnek ödeme planları sunan kampanya çerçevesinde tüketicilerin, diledikleri zaman ara ödemeler yaparak ödemelerini gelirlerine uygun hale getirebildiklerini de belirterek Sık ödeyerek daha az faiz ödeme kolaylıklarının olduğu kampanyada, kredi ödemelerine düşük taksitlerle başlayanlar proje tamamlandığında evlerini kiraya vererek yeni taksit tutarlarını kendileri belirleyebiliyorlar diye konuştu. 

Müşteri memnuniyeti % 100 arttı

Dumankayanın, araştırma şirketi GfKya yaptırdığı anketle müşteri memnuniyetinin % 100 arttığı ortaya çıktı. Şirketin verdiği hizmetlerden en çok beğenileni ise satış ve kiralama hizmeti veren Pusula oldu.

DUMANKAYA Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, yaptıkları konut ve verdikleri hizmetle ilgili olarak yapılan ölçüm sonuçlarının olumlu çıktığını söyledi. Dumankaya, araştırma kurumu GfK Türkiyeye hazırlatılan müşteri memnuniyeti anketlerinin en sonuncusunda Adres 1, 2, 3 ve Botanik projelerinden daire sahibi olan 322 kişiyle görüşüldüğünü söyledi. Memnuniyet anketi kapsamında yüzde 100 gibi önemli bir oranda memnuniyet belirtilen Dumankaya Pusula Asistan Hizmetlerinin yanı sıra Adres 3 ve Botanik projeleri için genel memnuniyet oranı yüzde 82 Adres 1 ve 2de ise yüzde 71 olarak gerçekleşti. Konut üretmenin yanı sıra hizmet anlayışıyla da farklılaşmanın önemli olduğuna değinen Uğur Dumankaya Müşteri memnuniyeti anlamında çok ciddi çalışmalar yapıyoruz ve her geçen gün farklılaşmış birçok hizmeti müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz diye konuştu.

SINIRSIZ HİZMET: Uçak bileti alıyoruz

Uğur Dumankaya, her aşamada mutlu ev sahipleri görmek için çalıştıklarını belirterek Dumankaya Pusula Asistan Hizmetleriyle müşterilerimize seyahat planlamalarından, araç kiralamasına, tıbbi destekten, kültür etkinlikleri rezervasyonlarına kadar pek çok alanda hizmet veriyoruz dedi.
Star/İbrahim Acar


Geri Dön