27 / 04 / 2024

Dumankaya Ritim İstanbul fiyat listesi!

Dumankaya Ritim İstanbul fiyat listesi!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Ritim İstanbul

Dumankaya Ritim İstanbul fiyat listesi kapsamında konut fiyatları 179 bin liradan başlangıç gösteriyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor...




Dumankaya İnşaat'ın bir projesi olarak yaşama katılan  Ritim İstanbul  Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor. Dumankaya Ritim İstanbul projesinde 863 adet rezidans daire, 114 ofis, 253 home ofis ve 146 ticari ünite yer alıyor. Toplam 1.373 adet bağımsız bölümden meydana gelen Dumankaya Ritim İstanbul fiyat listesine haberimizin içerisinde yer vereceğiz.


Stüdyo tipi dairelerden 5+1 loft dairelere kadar konut alternatiflerinin sunulduğu Ritim İstanbul'da konut büyüklükleri 35 metrekare ile 356 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Maltepe Ritim İstanbul Konutları'nda yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, sağlık merkezi, dinlenme alanları, basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kortu gibi sosyal donatılar alıcılarını bekliyor.


Dumankaya Ritim İstanbul fiyat listesi kapsamında satılan konutlar 179 bin liradan başlayarak 2 milyon 521 bin liraya kadar yükseliyor. Ritim İstanbul'da teslim tarihi olarak 2015 Mart ayı hedefleniyor.


Dumankaya Ritim İstanbul fiyat listesi!


Dumankaya Ritim İstanbul satış ofisi adres: Esentepe mah. E-5 yanyol Milangaz Cad. No:77 Dumankaya Vizyon Rezidans Kartal/İstanbul


Dumankaya Ritim İstanbul fiyat listesi dahilinde ödemelerde yüzde 25 peşinat verildikten sonra kalan konut tutarı banka kredisi ile vadelendiriliyor.


Telefon: 0216 511 58 00

Web Adresi: www.ritimistanbul.com

Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön