01 / 05 / 2024

Dumankaya Villa Gizli Bahçe projesinde 1 milyon 139 bin TL!

 Dumankaya Villa Gizli Bahçe projesinde 1 milyon 139 bin TL!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Villa Gizli Bahçe

Dumankaya Villa Gizli Bahçe projesinde minimum villa fiyatı 1 milyon 139 bin lira olarak belirlendi!



Dumankaya İnşaat, yapımında sona yaklaştığı  Villa Gizli Bahçe  projesini görücüye çıkardı. Projede 256, 267 ve 271 metrekare büyüklüklerde olmak üzere üç farklı tipte villa bulunuyor. Villaların fiyatları bahçe alanlarına ve konumlarına göre değişiyor. Minimum fiyat 1 milyon 139 bin TL + KDV olarak belirlendi. 


Villa Gizli Bahçe projesinde oturum Temmuz ayında başlayacak. Projede nakit ve banka kredili satışlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. 


Tuzla Aydınlı’da inşa edilen Villa Gizli Bahçe projesi 51 dönüm arazi üzerine kuruldu. Toplam 49 villadan oluşan projede 24 ikiz villa ve 1 adet tek villa yer alıyor.


Orman havası ile İstanbul’un karmaşasından uzakta sakin ve dingin bir hayat imkanı sunan Villa Gizli Bahçe projesinde her villanın kendine ait havuz ve otoparkının yanı sıra ortak kullanıma açık havuz, güneşlenme terasları, sosyal tesisler ve bahçeler de bulunuyor. Gizli Bahçe Villa’larında ön satışlar başladı. 


Bölgenin yakın civarında Sabiha Gökçen Havaalanı, İstanbul Park (Formula), Viaport AVM, Atlantis AVM, Neomarin AVM, Pendorya AVM ve Metro gibi alışveriş merkezleri ve Viaport Otel bulunuyor.


444 7 222

0216 393 08 86

www.dumankaya.com


Nagihan Arat



projeye sor



Geri Dön