27 / 04 / 2024

Dumankaya Vizyon Bulvar'daki ticari alanlar satışa çıktı!

Dumankaya Vizyon Bulvar'daki ticari alanlar satışa çıktı!

Anadolu yakasının önemli yerleşim bölgelerinden olan Kartal 'da, Dumankaya İnşaat tarafından gerçekleştirilen Vizyon Bulvar projesindeki A tipi ofis ve ticari alan satışlarına başlandı



Anadolu yakasının önemli yerleşim bölgelerinden olan Kartal 'da, Dumankaya İnşaat tarafından gerçekleştirilen Vizyon Bulvar projesindeki A tipi ofis ve ticari alan satışlarına başlandı. Projede 50 metrekareden 5 bin 500 metrekareye kadar varan geniş ofis ve ticari alan seçenekleri yer alıyor.

Dünyaca ünlü mimar Zaha Hadid 'in projelendirdiği Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi 'ne komşu olan Dumankaya Vizyon Bulvar 'ın, sahip olduğu modern konsepti ve Kartal 'da ilk olması sebebiyle bölgeye canlılık getirmesi hedefleniyor.

Dumankaya Vizyon hakkında görüşlerini açıklayan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya; “Kısa bir süre önce daire teslimlerini tamamladığımız Vizyon 'da yaşam başlarken, Vizyon Bulvar 'a olan talep de artmaya başladı. Vizyon Bulvar gelişmekte olan Kartal 'a öncülük ediyor. Ofis ve mağazaların, yaşam alanlarıyla aynı çatıda yer aldığı Vizyon Bulvar, Kartal bölgesi için bir ilk olduğu için büyük ilgi görmekte. Bu kapsamda Dumankaya Vizyon Bulvar projesinde bulunan A tipi ofis ve ticari alan satışlarına başladık ” diye konuştu.


Geri Dön