12 / 05 / 2024

Dumankaya web sitesine Rusça ve Farsça seçenekleri eklendi!

 Dumankaya web sitesine Rusça ve Farsça seçenekleri eklendi!

Dumankaya İnşaat, yabancılara konut satışının önünü açan Mütekabiliyet Yasası’nın kabul edilmesi ile birlikte yabancı konut alıcılarına yönelik tanıtım çalışmalarına hız verdi



Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, yakın zamanda kabul edilen mütekabiliyet yasası ile birlikte potansiyel yabancı konut alıcılarına yönelik tanıtım çalışmalarına hız verdi. 


İlk olarak şirketin www.dumankaya.com web sitesi adresine İngilizce’den sonra  Rusça ve Farsça yabancı dil seçenekleri de eklendi. İlerleyen günlerde Arapça seçeneği ile daha da zenginleşecek web sitesi, yabancı yatırımcıların dikkatlerini çekmeye devam edecek. 


Yabancılara konut satışının önünü açan mütekabiliyet yasası ile birlikte Türkiye’nin  lokomotif sektörü olan inşaat sektörünün önü açılacak.  Ayrıca yabancılara yapılacak satıştan elde edilecek döviz cari açık içinde ciddi bir kaynak olacaktır. 


Dumankaya İnşaat

1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya kardeşler tarafından kurulan ve ‘’Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak’’ misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı ve pencere sistemleri üretimine pek çok alanda hizmetler veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür. Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiye’nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğuyla kalitesinden asla ödün vermiyor. 



Geri Dön