06 / 05 / 2024

Dumankaya'dan ev iade garantisi!

Dumankaya'dan ev iade garantisi!

Dumankaya İnşaat, hem finansal hem de yaşam kalitesini artırmaya yönelik "D Planı"nı hayata geçirdi. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, sektörde yine bir ilke imza attı.




Dumankaya İnşaat, hem finansal hem de yaşam kalitesini artırmaya yönelik "D Planı"nı hayata geçirdi. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, sektörde yine bir ilke imza attı. Dumankaya, tüketicilerin finansal ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik içeriklere sahip uygulamalar ile gayrimenkul sektöründe, kuralları yıkarak geleceği şekillendirecek çalışmaları hayata geçireceklerini ifade etti. 


SEKTÖRDE YENİ ÇIĞIR ACACAK

 Dumankaya, "Bugün tüketicilerimizin hizmetine sunduğumuz Dumankaya'nın D Planı yenilikçi ve dinamizm yüklü PLANI anlayışımızın bir yansıması. D Planı dünden bugüne üretilmiş bir çalışma değil. Sektörde yeni bir çığır açacağını düşündüğümüz bu hizmetler ve ayrıcalıklar dünyası, 51 yıllık deneyimimiz ile harmanlanmış ve günümüz ihtiyaçları doğrultusunda donatılmış bir çalışma. Dumankaya D Planı, bizim müşterilerimizi tanıma çabamızın ve takım çalışmamamızın sonucu ortaya çıktı."Dumankaya'nın Ritim İstanbul, hi-Fit ve Mozaik projelerinde geçerli olacak olan "D Planı" "Eskisini getir, yenisini götür", "Kira garantisi", "İade garantisi", "Ev güncelleme" başlıklarından oluşuyor" açıklamasında bulundu. 




Yeni Şafak


Geri Dön