19 / 05 / 2024

Dumankaya ev iade garantisi nedir

Dumankaya ev iade garantisi nedir

Dumankaya İnşaat, hem finansal hem de yaşam kalitesini artırmaya yönelik "D Planı"nı hayata geçirdi. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, sektörde yine bir ilke imza attı.

Ev sahibinin depozitoyu iade etmesi için ne yapmak gerekir? İşte merak edilenler!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar bitmek bilmiyor. Bu anlaşmazlıklardan biri de depozito olabiliyor. Kiracı taşınırken ev sahibi depozitoyu iade etmezse ne yapmak gerekiyor? İşte detaylar...

Ev sahiplerine kötü, kiracılara iyi haber! Artık iade edilecek

Enflasyon ve dövizde yaşanan hızlı yükseliş ev sahipleriyle kiracıları birbirine düşürdü. Son dönemde artan kira fiyatları ‘depozito’ sıkıntısına neden oldu. Uzmanlara göre mal sahibi depozito bedelini tahliye sonrası iade etmek mecburiyetinde...

Tapudan cayma hakkı var mı?

Gayrimenkul alıp ya da satan kimseler kısa süre içerisinde bu kararlarından pişman olabiliyor. Peki, alınan ev iade edilir mi? Tapudan cayma hakkı var mı? İşte merak edilenler...

Tüketici Mahkemesi'nin kararı: Ev bitmediyse para faiziyle iade!

Tüketici Mahkemesi, satın aldığı ev zamanında teslim edilmeyen tüm vatandaşları ilgilendiren emsal bir karar verdi. Bu kapsamda; müteahhit ve kredi veren banka, tüketicinin ödediği parayı faiziyle iade edecek.

Dumankaya'dan ev alanlar ne yapacak?

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konulması ‘Ev alan vatandaşın durumu ne olacak?’ sorusunu akla getirdi.

Adres Sancaktepe Dumankaya ev fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya projesinde 2+1 daireler hafta sonuna özel 359 bin 322 TL'ye satılıyor. Dumankaya Adres Sancaktepe projesinde teslimler Nisan 2017 tarihinde yapılıyor...

Ali Dumankaya: Bu yıl konut kredi faizleri düşmez!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Ali Dumankaya, Sultanbeyli'deki Fatih Caddesi'nin İstanbul'un en değerli noktalarından biri haline geldiğini söyledi. Dumankaya, ''Ev almak için faizlerin düşmesi beklenmemeli'' dedi.

Kartal Dumankaya Horizon ev fiyatları!

Kartal Dumankaya Horizon ev fiyatları 2+1 dairelerde 695 bin 640 liradan başlayarak değişiyor. Kartal Dumankaya Horizon Evleri projesinde daire teslimleri Mart 2016 tarihinde yapılıyor...

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık ev!

Konum bilgisine göre Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunan projede 60 aya varan vade sağlanıyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık ev fiyatları 173 bin 360 TL'den başlıyor.

Dumankaya Horizon Kartal satılık ev!

Dumankaya Horizon Kartal satılık ev teslimleri hemen yapılıyor. 2 blok halinde inşa edilen projede 109 adet konut ve 22 adet ticari ünite yer alıyor.

Dumankaya Mozaik'ten 60 ay 0 faiz fırsatı ile ev almanın tam zamanı!

"Dumankaya Mozaik'ten 60 ay 0 faiz fırsatı ile ev almanın tam zamanı" sloganıyla tanıtılan projede teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Proje Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakikalık mesafede bulunuyor.

Dumankaya Mozaik'te ev sahibi olmak sıfır zahmetli!

''Dumankaya Mozaik'te ev sahibi olmak sıfır zahmetli'' sloganıyla yeni kampanyada olan Dumankaya Mozaik'te teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da ev sahibi olmak sıfır zahmetli!

Dumankaya Ritim İstanbul'da ev sahibi olmak sıfır zahmetli sloganıyla tanıtılan Ritim İstanbul Konutları İstanbul Maltepe'de inşa ediliyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor.

Dumankaya ev iade garantisi nedir Haberi

Dumankaya ev iade garantisi nedir


Dumankaya İnşaat, hem finansal hem de yaşam kalitesini artırmaya yönelik "D Planı"nı hayata geçirdi. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, sektörde yine bir ilke imza attı. Dumankaya, tüketicilerin finansal ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik içeriklere sahip uygulamalar ile gayrimenkul sektöründe, kuralları yıkarak geleceği şekillendirecek çalışmaları hayata geçireceklerini ifade etti. 


SEKTÖRDE YENİ ÇIĞIR ACACAK

 Dumankaya, "Bugün tüketicilerimizin hizmetine sunduğumuz Dumankaya'nın D Planı yenilikçi ve dinamizm yüklü PLANI anlayışımızın bir yansıması. D Planı dünden bugüne üretilmiş bir çalışma değil. Sektörde yeni bir çığır açacağını düşündüğümüz bu hizmetler ve ayrıcalıklar dünyası, 51 yıllık deneyimimiz ile harmanlanmış ve günümüz ihtiyaçları doğrultusunda donatılmış bir çalışma. Dumankaya D Planı, bizim müşterilerimizi tanıma çabamızın ve takım çalışmamamızın sonucu ortaya çıktı."Dumankaya'nın Ritim İstanbul, hi-Fit ve Mozaik projelerinde geçerli...