Kripto Paralar

Dünyaca Ünlü 2 CEO’dan şok eden Bitcoin açıklaması! 

Son dakika! Ünlü 2 CEO peş peşe açıklama yaptı. Dikkat çekici Bitcoin, Ethereum ve Aptos yorumu geldi. Kaçınılmaz son!

Bitcoin (BTC) ve Aptos'un (APT) değeri yılbaşından bu yana artmaya devam ederken iki yönetici kritik yorumlarda bulundu.

‘Bitcoin ve Ethereum, Bu Tarihe Kadar Yükselebilir’

Coin Türk'ten Serkan Aydın'ın haberine göre; kripto para piyasası Salı günü ivme kazanmaya devam etti. Bitcoin (BTC) yüzde 1,48 artışla 23.000 doların üzerinde kalırken, Ethereum (ETH) 1.630 doların üzerine çıktı. Son 24 saatte BTC işlem hacmi 0,78 artarak yaklaşık 26,82 milyar dolara yükseldi. Önde gelen platformlardan biri olan Mudrex'in CEO'su ve kurucu ortağı Edul Patel'e göre, bitcoin son 24 saatte 23.000 dolar seviyesinin üzerine çıkmaya devam ederek piyasayı iyimser tuttu. Mevcut ralli, BTC balinalarının birikmeye devam etmesine ve fiyatların yükselmesine bağlanabilir. 

BTC şu anda 22.900 dolarda desteğe ve 23.375 dolarda dirence sahip. Bu arada, Ethereum da kesin bir şekilde 1.600 doların üzerinde konumlanıyor. ETH boğasının bir sonraki hedefi 1.700 dolar olabilir. Yöneticiye göre, önemli bir düşüş olmazsa, Bitcoin ve ETH 1 Şubat'taki FOCM toplantısına kadar yükselmeye devam edebilir. Kripto para piyasasının değeri son 24 saatte yüzde 1,27 artarak 1,06 trilyon dolara yükseldi. 

Aptos Uyarısı: Sona Erebilir!

DeFi toplam hacmi şu anda 4,8 milyar dolardır ve bu, toplam 24 saatlik kripto para piyasası hacminin yüzde 8,55'ine eşdeğerdir. Şu anda, tüm stablecoinlerin hacmi 49.13 milyar dolardır ve bu, toplam 24 saatlik kripto para piyasası hacminin yüzde 0.46'sına tekabül etmektedir. CoinMarketCap'e göre, Bitcoin'in piyasa değeri, B.01 civarında ve günlük yüzde 0.06 artışla 444.88 milyar dolar civarında seyrediyor. İlk 100 kripto para birimi arasında en çok hasılat yapan kripto para birimi olan Aptos (APT), son yedi günde yüzde 60’ın üzerinde artış kaydetti. 

Çin Yeni Yılı'nın dün kutlanmış olması APT rallisini etkilemiş olabilir. Yöneticiye göre, Aptos rallisi balina manipülasyonu nedeniyle tehlikeye girebilir. Bu nedenle yatırımcılar dikkatli olmalıdır. Analistlerin listesindeki ilk altcoin Aptos (APT). APT, yıldan bugüne büyük bir kazanç ve yedi günlük kazançla Ethereum (ETH) ve Bitcoin'i geride bıraktı. APT'nin başarısının arkasındaki en büyük etkenlerden biri de çeşitli projelerden aldığı destektir. Örneğin, Binance Smart Chain (BSC) üzerindeki en büyük merkezi olmayan borsa (DEX) olan PancakeSwap, topluluktan onay aldıktan sonra Aptos blok zinciriyle entegrasyonunu duyurdu.

Bitcoin yatırımcılarının dikkatine! 8 yıldır hiç hata yapmayan analist açıkladı!
Bitcoin sahalara geri döndü! Kripto yatırımcıları bayram etti: O tarihten sonra Bitcoin ok gibi fırlayacak!
Bitcoin yeniden 23 bin doların üzerinde!